KAKAV V PRAHU 22/24% DOMORI - 1kg
Apurimac je kakav sorte Trinitario iz Peruja. Semena so fermentirana 6 dni. Velja za posebnost in ima poseben izrazit okus.
Poreklo
Dolina Apurimac na jugu Peruja.
Organoleptične lastnosti
Zaznamo sledi cvetov, karamele in smetane. Izjemno delikaten okus, rahlo kisel.
Klasifikacija
Apurimac je Trinitario kakav, hibrid vzgojen leta 1990 z dvojnim križanjem sort ICS95, IM67 in kakavom Nacional. Čas fermentacije je 6 dni.
Karakteristika čokolade
- Organoleptične lastnosti so: namig cvetov, aroma karamele in mlečne smetane. Izjemno delikatna, rahlo kisla. Izjemen kakav v prahu za najbolj zahtevne okuse.
- Poreklo: jug Peruja, dolina Apurimac.
- Sorta kakava: Trinitario
- No Hidrogen
- Vegan
- Zdrava hrana
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.