BELA ČOKOLADA CARMA "NUIT BLANCHE" 37% - 1,5 KG
Bela čokolada Carma "Nuit Blanche" 37%
Velja za najbolj posebno in verjetno najboljšo belo čokolado na trgu. Odlikuje jo poseben mlečni okus, saj kot edina bela čokolada na trgu vsebuje kar tri vrste najboljšega švicarskega alpskega mleka. Njena karakteristika je tudi posebno kakavovo maslo, ki v kombinaciji z mlekom, sladkorjem, daje čokoladi poleg izjemne mehkobe, okusa tudi izjemno barvo, najbolj belo med belimi čokoladami.
- Vsebnost kakavovih delov: 37%
- Vsebnost kakavovega masla: 37%
- Vsebnost maščobe: 41%
- Oblika: majhni diski, Pistoles™ Viskoznost: ***
- Okus: poudarjeno mlečen
- Uporaba čokolade: idealna za vlivanje modelov, oblive, ganaše, mousse, polnitve pralinejev, kreme in omake, dekoracije, sladolede in sorbete.
Carma Niut Blanche 37%
Kot vse čokolade švicarskega proizvajalca Carma je tudi Niut Blanche 37% nekaj posebnega. Kot kontrast prvi in povsem črtni čokoladi Black Zabuye imamo povsem belo čokolado brez dodanih barvil. Zahvaljujoč posebnemu kakavovemu maslu smo dobili izjemno belo čokolado, intenzivnega mlečnega okusa.
Profil okusov
Intenzivno mlečen okus. Poudariti je potrebno, da je uporabljeno pravo švicarsko alpsko mleko, ki je poznano po svoji izjemni kvaliteti. Čokolada je prijetno sladka.
Carma čokolade so kot prve na trgu z zelo strogim UTZ certifikatom trajnostnih sestavin
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.