CHUNKS - BELA ČOKOLADA CALLEBAUT® 19,9% -10 kg
Obogatite vaše rogljičke, peciva in kruh z originalnimi Callebaut čokoladnimi koščki! Imajo vse: velikost, izbiro in okus! So prava pojedina, ki se je pravi čokoladni ljubitelji ne bodo mogli odreči!
Mogočni po velikosti - 100% čokolada - odlični za peko
- Callebaut čokoladni koščki so popolno oblikovani (8x8x6 mm)!
- Odlični po okusu in videzu, z nizko vsebnostjo kakavovega masla, so idealni za pečene
- proizvode! Odporni so na temperaturo celo do 200°C.
- Samo dodate jih testu.... in so pripravljeni!
- Med mešanjem in gnetenjem se ne topijo. Med pečenjem čokoladni koščki ne tečejo!
Čokoladni koščki so na voljo v temni, mlečni in beli čokoladi! Sedaj lahko spreminjate
ponudbo vaših pečenih proizvodov z različnimi čokoladnimi okusi!
Temna - min 39,1% kakava
- Intenziven, grenko sladek okus kakava.
- Idealno za rogljiče, kruhke, rolade, muffine, brownies pecivo, bel in polnozrnat kruh...
- Mehak, mlečen okus s trdno kakavovo osnovo.
- Idealno za biskvite, piškote, peciva, brioše, muffinse, kruh...
- Nežen, sladek, kremast okus.
- Idealno za pečene proizvode iz bele moke, kot so: brioši, sendiči, bel kruh...
- Najvišja temperatura pečice 200°C.
- Izogibajte se neposrednega dotika z modelom ali steno pečice, da preprečite ožganje.
- Umešano v testo lahko tudi zamrzujemo
- No Hidrogen
- Trajno
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.