BELA ČOKOLADA CALLEBAUT® "VELVET" 32% - 2,5 kg
Karakteristika bele čokolade Callebaut »VELVET"
Več okusa po mleku, večja intenzivnost, manj sladka.
- Vsebnost kakavovih delov: 32%
- Vsebnost maščobe: 40%
- Vsebnost mleka: 22,3%
- Oblika: v majhnih diskih, Callets™
- Viskoznost: ***
V slaščičarstvu je odlična za različne kreme ni vse proizvode, ki zahtevajo kremnost bele čokolade. Posebno se ujema s sadjem.
Callebaut je sinonim za čokolado po celem svetu in predstavlja najboljšo belgijsko čokolado. Največ slaščičarn in čokoladnic po svetu uporablja prav čokolade Callebaut, ki imajo izrazit belgijski karakter.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.