BELA ČOKOLADA CALLEBAUT® SELECT W2NV 28,0% -2,5 kg
Karakteristika bele čokolade Callebaut »SELECT« W2NV
- Vsebnost kakavovih delov: 28,0%
- Vsebnost kakavovega masla: 28%
- Vsebnost mleka: 23,0%
- Oblika: v majhnih diskih
- Viskoznost: ***
Bela čokoladna kuvertura prinese okus in kremoznost vašim receptom. Callebaut nudi širok izbor belih čokolad, od karamelnih do zelo kremastih.
Bela čokolada Callebaut »EXCELLENT« WNV ima rafiniran, poudarjen in intenziven karamelni okus. Je odlična izbira za pripravi kremastih desertov, bavarskih krem, moussov… V ustih ostane zelo izrazita.
Bela čokolada Callebaut »INTENSE« W8 je bila razvita, da nudi enako uravnoteženo kremoznost kot W2NV in je manj sladka. Zato je idealna za zelo široko uporabo in daje podporo tudi bolj sladkim sestavinam.
Bela čokolada Callebaut »SWEET« W11NV ima poudarjen sladek okus. Uporablja se v kombinaciji z manj sladkimi ali rahlo kislimi sestavinami: temna grenka čokolada na primer.
Callebaut je sinonim za čokolado po celem svetu in predstavlja najboljšo belgijsko čokolado. Največ slaščičarn in čokoladnic po svetu uporablja prav čokolade Callebaut, ki imajo izrazit belgijski karakter.
Čokolade so zelo fino mlete, kar v ustih pušča največjo možno aromo. Čokolada vsebuje izključno pravo kakavovo maslo in pravo vanilijo.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.