9/9

BELA ČOKOLADA CACAO BARRY® Zephyr™ 34% - 1 kg

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 17,74  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 1COKU1821
Na zalogi
19,43 
19,43  brez DDV
Ekstremno mehka in subtilno sladka bela čokolada z gladko teksturo in močno aromo polnomastnega mleka, idealna za mousse in ganaše.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Cacao Barry bela čokolada Zéphyr™

bela čokolada je popolna novost na trgu in enkratna za slaščičarske šefe, ki sp dolgo čakali na to čokolado. Izraža popolno ravnotežje med bogatimo okusom mleka in kakavovega masla, od katerega je podedovala izjemno mehkobo. 

Bela čokolada Cacao Barry Zephyr vsebuje 34% kakavovih delov in kar 40% maščobe. Je popolnoma nevtralnega okusa, saj ni dodana prava vanilja. Je idealna čokolada za pripravo čokoladnih krem, moussov in ganašev. 

Karakteristika čokolade Cacao Barry Zéphyr™

 34%    Kakavovo maslo
 25%    Mleko
 6%    Mlečne maščobe 
 19%    Posnetega mleka   
 40%    Maščobe
 34%    Kakavovo maslo
 6%    Mlečna maščoba

   

  • Oblika: majhni diski Pistoles ™ 
  • Viskoznost: **** 
  • Okus: zelo mlečen, malo sladek
  • Uporaba: ganaši, moussi, sladoledi, kreme, biskviti, kuhanje, praline, tablic

 

Profil okusov

Parjenje

Čokolada se odlično ujema s baziliko, mangom, pasijonko, karamelo, pistacijam, balzamičnim kisom, solnim cvetom, meto, vrtnico, višnjami, jagodami Mare Des Bois, zelenim jabolkom, grenivko, rdečim poprom, kokosom, kalvadosom, penino, kremnim svežim sirom, čajem Earl Grey Tea, tartufi, karijem, brinovimi jagodami, ginom ...

 Cacao Barry 

Charles Barry je bil vizionar, ki je leta 1842 ustanovil znamko Cacao Barry®. Potoval je po celem svetu in iskal najboljša kakavova zrna za svojo čokolado. Cacao Barry® še vedno sledi njegovim stopinjam in nadaljuje iskanje najbolj čistih in intenzivnih čokoladnih okusov. Uspel nam je nov preboj v iskanju popolnih okusov. 

Prestavljamo vam nov način fermentacije, metodo, ki je ustvarila novo generacijo čokoladnih kuvertur. Po obiranju kakavovih zrn je fermentacija kritični korak za izboljšanje okusa, ki se skriva v zrnu. Cacao Barry® je odkril poseben ferment, ki je v naravi prisoten na rastlinah in zemlji kakavovih plantaž, ki prebudijo najbolj intenzivne in popolnoma čiste okuse vsakega zrna. Izbira teh naravnih fermentov in njihovo dodajanje kakavovim zrnom ustvari izjemno fermentacijo,ki daje neverjetno čistost okusov. Tako fermentirana zrna vsebujejo najbolj poln potencial okusov. 


Lastnosti

Značke:
  • No Hidrogen
Energetska vrednost (kj):
2500.00
Energetska vrednost (kcal):
597.00
Maščobe:
41.90g
Nasičene maščobe:
25.20g
Ogljikovi hidrati:
47.20g
Od tega sladkoriji:
46.80g
Vlaknine:
0.00g
Beljakovine:
7.50g
Sol:
0.25g
Sestavine

sladkor, kakavovo maslo, polnomastno MLEKO v prahu, posneto MLEKO v prahu, emulgator: SOJIN lecitin. Kakavovi deli najmanj 35,5%, najmanj 27,2% mlečnih delov in najmanj 6,5% mlečne maščobe.
Alergeni

PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)

Opozorilo

Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.

PDF

Parjenje čokolade (Zephyr_ENG.pdf, 4,498 Kb) [Snemi]

Podobni izdelki
Na zalogi
32,39  brez DDV 32,39 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
17,99  brez DDV 17,99 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
7,89  brez DDV 7,89 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
29,87  brez DDV 29,87 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah