BELA ČOKOLADA CACAO BARRY® Zephyr™ 34% - 1 kg
Cacao Barry bela čokolada Zéphyr™
bela čokolada je popolna novost na trgu in enkratna za slaščičarske šefe, ki sp dolgo čakali na to čokolado. Izraža popolno ravnotežje med bogatimo okusom mleka in kakavovega masla, od katerega je podedovala izjemno mehkobo.
Bela čokolada Cacao Barry Zephyr vsebuje 34% kakavovih delov in kar 40% maščobe. Je popolnoma nevtralnega okusa, saj ni dodana prava vanilja. Je idealna čokolada za pripravo čokoladnih krem, moussov in ganašev.
Karakteristika čokolade Cacao Barry Zéphyr™
34% | Kakavovo maslo | |
25% | Mleko | |
6% | Mlečne maščobe | |
19% | Posnetega mleka | |
40% | Maščobe | |
34% | Kakavovo maslo | |
6% | Mlečna maščoba |
- Oblika: majhni diski Pistoles ™
- Viskoznost: ****
- Okus: zelo mlečen, malo sladek
- Uporaba: ganaši, moussi, sladoledi, kreme, biskviti, kuhanje, praline, tablic
Profil okusov
Parjenje
Čokolada se odlično ujema s baziliko, mangom, pasijonko, karamelo, pistacijam, balzamičnim kisom, solnim cvetom, meto, vrtnico, višnjami, jagodami Mare Des Bois, zelenim jabolkom, grenivko, rdečim poprom, kokosom, kalvadosom, penino, kremnim svežim sirom, čajem Earl Grey Tea, tartufi, karijem, brinovimi jagodami, ginom ...
Cacao Barry
Charles Barry je bil vizionar, ki je leta 1842 ustanovil znamko Cacao Barry®. Potoval je po celem svetu in iskal najboljša kakavova zrna za svojo čokolado. Cacao Barry® še vedno sledi njegovim stopinjam in nadaljuje iskanje najbolj čistih in intenzivnih čokoladnih okusov. Uspel nam je nov preboj v iskanju popolnih okusov.
Prestavljamo vam nov način fermentacije, metodo, ki je ustvarila novo generacijo čokoladnih kuvertur. Po obiranju kakavovih zrn je fermentacija kritični korak za izboljšanje okusa, ki se skriva v zrnu. Cacao Barry® je odkril poseben ferment, ki je v naravi prisoten na rastlinah in zemlji kakavovih plantaž, ki prebudijo najbolj intenzivne in popolnoma čiste okuse vsakega zrna. Izbira teh naravnih fermentov in njihovo dodajanje kakavovim zrnom ustvari izjemno fermentacijo,ki daje neverjetno čistost okusov. Tako fermentirana zrna vsebujejo najbolj poln potencial okusov.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.