KAKAV V PRAHU CACAO BARRY® ROUGE ULTIME 20 - 22% - 1 kg
Nedvomno naš novi N°1 kakav. Cacao Barry je predstavil Rouge Ultime, kamerunski kakav v prahu z enim samim izvorom, ki dopolnjuje izvirno kolekcijo Universelle.
Ta izjemen kakav v prahu očara s svojo globoko in svetlo magnetno mahagonijevo rdečo barvo, značilno za slovita rdeča kamerunska zrna plemenitega kakava, pridobljena na trajnosten način.
Rouge Ultime razkriva intenziven in kompleksen okus kakava. Značilne, a nikoli pretirane dimne note odražajo značilnosti sorte kakava ter posebne talne in podnebne razmere kamerunskega terroira. Ta edinstveni okus dopolnjujejo nežne note orehov in suhega sadja.
Ta kakav v prahu z visoko vsebnostjo maščob je idealen za barvanje, teksturiranje in aromatiziranje, zato vas vabi k raziskovanju pustolovskih kreativnih kombinacij pri različnih načinih uporabe: biskvitno pecivo, brownies, mafini in piškoti, pâte sablée, pâte à choux, mousses, glazure in omake, vroča čokolada, sladoledi in sorbeti ter še veliko več!
ZNAČILNOSTI
Sestavine kakava: Kakav v prahu
Pravno poimenovanje: Rouge Ultime alkaliziran kakav v prahu
ČOKOLADA ZA PARJENJE
TANZANIE 75%
PAPOUASIE 35 %
PASSY™ 70 %
POREKLO
Narejen iz znamenitih rdečih kamerunskih zrn finega okusa. Kamerun se nahaja na zahodni obali Srednje Afrike in je peti največji proizvajalec kakava na svetu.
CERTIFIKATI
Primerno za: KP-, Veganski, Vegetarijanski
Brez vsebnosti: Brez lecitina, Brez glutena
Trajnostni razvoj: Izsledljiva zrna, Trajnostni kakav, Podpora fundaciji Cocoa Horizons
UPORABA
Mlečni izdelki in pijače
Sladoled in sladice
Pekarne in slaščičarne
Slaščičarstvo
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.