ČOKOLADA WONN&VOLL CLASSIC ANTICO EREMO - 1 kg
Wonn&Voll gosta vroča čokolada je pojem na našem trgu, saj vas razvaja že več kot 22 let. Je tudi najbolj prodajana, saj letno popijemo preko milijon skodelic.
Namizni cenik za vročo čokolado na eni strani in z dodatkom marshmallow sladkih penc na drugi. |
Odlike vroče goste čokolade Wonn&Voll
|
||
Namizni ceni z različnimi okusi vroče čokolade z dodatki sirupov 1883 na eni strani in kavnih napitkov cappuccino z enakimi okusi na drugi |
Priprava Wonn & Voll vroče čokolade Wonn & Voll vroča čokolada omogoča izjemno možnost uporabe, še posebno v kombinaciji z različnimi okusi in dodatki. Ponudimo jo lahko pozimi vročo in poleti hladno. Priprava vroče čokolade doma 30g čokolade zmešamo s 125 g mleka in počasi segrevamo do vrelišča. Dalj in bolj počasi bomo segrevali, gostejša bo. Segrejemo lahko tudi mikrovalovni pečici. Priprava na espresso aparatu Če potrebujemo manjšo količino vroče čokolade, predvsem izven sezone ali za potrebe manjših lokalov in barov, jo je najenostavneje pripraviti na espresso aparatu. 30 gramov čokolade zmešamo s 125 grami mleka in segrejemo na parnem nastavku. Priporočamo pripravo malo večje količine, na primer pol do enega litra. Na ta način pripravljeno vročo čokolado hranimo v hladilniku, ko jo potrebujemo jo samo segrejemo in ponudimo. Lahko jo uporabimo tudi hladno, kot ledeno čokolado v poletnih dneh. V tem primeru je nekoliko razredčimo z mlekom, da ni tako gosta. |
||
Priprava z aparatom za vroče napitke
200 gramov mešanice čokolade v prahu zmešamo z 1 litrom hladnega mleka. Zmes zlijemo v aparat za vroče napitke, kjer se čokolada segreje in zgosti. Na začetki nastavimo temperaturo na 90-95°C. Ko je čokolada dovolj gosta, lahko temperaturo znižamo a nikoli pod 65°C, da se nam ne pokvari. Na ta način imamo vedno pripravljenih do 2-5 litrov odlične čokolade, ki jo lahko nudimo gostom na številne načine.
Priprava z univerzalnim aparatom za napitke Maya
Maya je izjemen aparat za pripravo napitkov, ki bi moral imeti svoje mesto v večino barov, ki nekaj dajo nase in želijo hkrati imeti tudi pestro ponudbo napitkov.
Maya namreč kuha s paro ter meša.
Z njo pripravimo neštete vroče in hladne napitke in tudi vročo čokolado. V priloženo posodo iz Pyrex stekla damo Wonn&Voll čokolado ter mleko. Vstavimo v aparat, pritisnemo na ustrezen gumb, in aparat nam samodejno pripravi, zmeša in s paro segreje čokolado.
Recepti
Wonn&Voll vročo gosto čokolado smo za vas pripravili iz zelo aromatičnega kakava in malo sladkorja. Ne samo za tiste, ki želijo manj sladek napitek in kakava z veliko vsebnostjo antioksidantov temveč tudi zato, da lahko s Wonn&Voll čokolado pripravite številne recepte, ki bodo vas ali vaše goste prav gotovo navdušili. Najbolj enostavna priprava je z dodatkom enega izmed najboljših sirupov, ki na trgu obstajajo in so pripravljeni iz prvovrstnih sestavin, Routin 1883.
Recept za pripravo gourmet vroče čokolade s sirupi Routin 1883.
Po enem izmed načinov pripravimo vročo čokolado. V skodelico ali kozarec prilijemo želeno količino sirupa poljubnega okusa. Kombiniramo lahko tudi več okusov hkrati rum&kokos, vanilja&lešnik.... Prilijemo gosto vročo čokolado Wonn&Voll ter dodamo orešček stepene smetane, ki jo lahko aromatiziramo pred stepanjem tudi s Gourmet sirupom Routin 1883. Po vrhu lahko potresemo z malo kakava, drobljenimi oreščki in postrežemo.
Sirupi 1883 Maison Routin si idealni za aromatiziranje vroče čokolade.
Vroča čokolada Amarena
Kombinacija čokolade in žlahtne aromatične višnje Amarena Fabbri, (simbol ne samo tovarne temveč ena izmed najboljših delikates nasploh, ki se pripravlja po skrivnostnem in strogo čuvanem receptu že od leta 1905) je eden najbolj priljubljenih receptov vroče čokolade Wonn&Voll. Še posebno z belo čokolado. Recept: vroči gosti čokolad Wonn&Voll v kozarcu dodamo 3 Amarene Fabbri ter orešček stepene smetane. Po vrhu prelijemo z malo soka ali prelivom amarena Fabbri.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.