TEMNA ČOKOLADA CACAO BARRY® EXTRA-BITTER GUAYAQUIL 64% - 5kg
Karakteristika čokoladne kuverture: EXTRA-BITTER GUAYAQUIL
- Vsebnost kakavovih delov: 64%
- Vsebnost maščobe: 40,5%
- Oblika: majhni diski, Pistoles™
- Viskoznost: ****
Okus: intenziven, močan grenak okus, ki zelo dolgo ostane v ustih
Uporaba čokolade: za ulivanje modelov, oblive, ganaše, mousse, polnila pralinejev, biskvite, piškote, kreme in omake, dekoracije, sladolede, sorbete.
Extra bitter je čokolada, ki navdihuje z močnim in polnim okusom in s prijetno grenkobo, ki traja. Ima zelo temno barvo. Enostavno je mešamo z vročimi okusi in sladkim sadjem. Čokolada je lepo tekoča in se z njo da izjemno enostavno delati. Uporabljamo jo za modele, oblive in ganaše. V moussih , kremah in pri sladoledu je poročena z kandiranim kostanjem, hruško in karamelo in z njimi bo razvila izjemen karakter.
Extra Bitter velja za eno najbolj vsestranskih in priljubljenih vrhunskih čokolad.
Cacao Barry® po svoji bogati tradiciji izdeluje čokolade izključno iz kakavovih semen iz dežel, kjer je domovina kakava. Cacao Barry® nudi izjemno serijo vrhunskih čokolad, kakava in drugih čokoladnih proizvodov, ki so namenjene zahtevnim in najzahtevnejšim šefom in ljubiteljem kuhanja. Cacao Barry® sodi med vodilne proizvajalce čokolade in velja za vodečega inovatorja na tem področju.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.