GIANDUJA NOIR CALLEBAUT® - blok - 5 kg
Vsebnost temne čokolade 70%
Callebaut gianduja in lešnikova krema združujeta popolnost in uporabnost. Gianduja je izjemna čokolada, ki ji je primešana najboljša čista lešnikova pasta in je nastala v Italiji, v pokrajini Piemont, kjer so tudi doma najboljši lešniki. Mešanica čokolade in lešnikove paste je pripravljena za uporabo. Kar morate narediti je, da odrežete en kos in ga zračno stepete v mehko polnilo. Gianduja je prav tako odlična za vmešavanje v kreme, slaščičarske nadeve in pripravo odličnih sladoledov iz prave čokolade in lešnikov.
Gianduja vsebuje 30% lešnikov in 70 % mlečne ali temne čokolade. Lešnikova krema vsebuje 40% lešnikov in 60% mlečne ali temne čokolade in je rahlo bolj mehka in svetla kot Gianduja. Obe se uporabljata enako. Lešnikova krema ima zaradi večje vsebnosti lešnikov bolj izrazito aromo lešnikov. Uporaba obeh proizvodov je enaka in sta prav tako izjemni za polnjenje modelov pralinejev, prav tako razrezano pasto lahko enostavno samo oblijemo s čokolado.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.