BAVETTINE RUSTICHELLA D’ABRUZZO - 250 g
BEVETTINE
Jajčne testenine iz Ligurije, ki jih lahko kombiniramo z vsemi vrstami omak. Rustichella d’Abruzzo Bavettine all'Uovo so poklon kulinarični tradiciji Ligurije. Narejene so tako, da se kombinirajo s tradicionalnim ligurijskim pestom, in pa tudi z omakami na osnovi morskih sadežev. Priporočamo jih tudi k nekaterimi našimi omakam, kot so 'Vongole alla Marinara', 'Vongole alla Pescatora' ali s 'Pesto alla Genovese' in malo našega ekstra deviškega oljčnega olja.
Čas kuhanja: 4-6 minut.
Kot objem, ki nikoli ne neha ogreti srca, tako bodo naša jajčna gnezda objela vaše začimbe. Gnezda Rustichella d'Abruzzo, pripravljena z najboljšim visokokakovostnim pšeničnim durum zdrobom in svežimi jajci. Zadovoljijo okuse ljubiteljev jajčnih testenin in tistih, ki želijo poskusiti gurmansko izkušnjo brez odstopanja od tradicije.
- No Hidrogen