RAFINATOR IN MELANŽER TWIN STONE 100% CHEF
Novi aparat 100% Chef omogoča pripravo mnogih proizvodov, ki so se vam do sedaj zdeli neizvedljivi.
Z njim lahko pripravite čokolado "Bean to Bar", ki jo rafinirate na manj 20 mikronov, s popolno teksturo, tekočo in elastično, s katero boste lahko polnili kalupe za tablice ali pralineje.
Poleg tega lahko pripravite neskončno paleto okusnih in izvirnih čokolad, aromatiziranih z liofiliziranimi sestavinami, začimbami itd. "Taste to Bar". Upoštevajte recepte in tehnike končinga, opisane v priročniku, in prilagodite svoje čokolade za tablice, bonbone, polnila ali oblive.
Je zelo vsestranski stroj, ki ga lahko uporabimo tudi za druga dela, kot je proizvodnja čistih past oreškov, naravnih ali praženih z veliko trpežnostjo, gianduje, gorčice, aromatizirana masla, maščobe, olja ali celo med, pripravo kokosovih ali riževih krem, različnih vrst testa. Pripravite popolnoma prečiščene zelenjavne paste, sadne paste ali marmelade, tudi s kandirano lupino.
Preprosta mehanika, trdota sestavnih delov in odpornost motorja vam omogočajo, da uživate v edinstvenem orodju.
Njegovi široki vrtljivi kamni (premera 10 cm in širine 4,5) iz črnega granita delujejo z nastavljivim pritiskom, na podlagi iz granita, pri čemer sestavine drobijo, ne da bi jih pregreli. Usmerjevalnik usmerja tekočino pod kamne in ustvarja boljše prezračevanje / konširanje, zlasti pri izdelavi čokolade.
Zmogljivost posode iz nerjavečega jekla omogoča obdelavo velike količine, vendar nikoli ne sme presegati ¾ premera kamnov, da dosežete optimaleb rezultat.
Posoda je nagibna, kar omogoča, da jo obrnete in izpraznite, ne da bi kamne odstranili. Preprost pritisk gumba nagne boben.
Robustni motor je zasnovan tako, da vzdrži stres zaradi mletja kakava ali drugih trdih delcev do 48 ur delovanja.