SO GOOD MAGAZINE #30
revija so good.. #30 se osredotoča na generacijo strokovnjakov, ki so v svojih tridesetih letih. To so naši tridesetletniki, strokovnjaki, ki so si že pridobili izkušnje in občutek odgovornosti, vendar ohranjajo nedotaknjeno ustvarjalno sposobnost ter okus za inovacije in prenovo. V reviji So good ... #30 so tako zanimivi članki, kot so torte, ustvarjene z umetno inteligenco, koktajli, ki se jedo, in sladice, ki se pijejo, sladice iz divjih rastlin, užitna voda, uporaba encimov za izkoriščanje vsega sadja, tehnika za kar najboljši izkoristek glazur, intervju z Amauryjem Guichonom, najbolj priljubljenim slaščičarjem na svetu, z 11. 5 milijoni sledilcev na IG, mandarinina pomaranča Mont Blanc, torta v obliki rože, narejena brez kalupov, tehnike nanašanja sladkarij na površino torte ... in še veliko več.
Podrobnosti
- 20 mojstrov 14 različnih narodnosti, med njimi sedem ženskih slaščičarskih mojstric.
- Deset intervjujev
- 50 ekskluzivnih kreacij z ustreznimi recepti
- 165 fotografij tort, sladic, posameznikov, prigrizkov, sladoleda, pečenega testa, omak, moussov, koktajlov ...
- navodila korak za korakom, tehnike, kose, podrobnosti ...
- 312 strani najbolj avantgardnih slaščic na svetu
- ISSN2013-2034
- Jezik: angleški
- Avtorji: v povzetki
- Platnice; poltrde
- 312 strani
- Izdano v 2023
- Teža: 2.1 kg
Amaury Guichon | Chosen
Martin Diez | The triple play
Dinara Kasko | AI, an inevitable ally
Jesús Escalera | A decade of wonders
Natalie Eng | Quiet sophistication
Juan Gutiérrez | The path of dreams
Lluc Crusellas | By right
René Frank | The boost that dessert deserves
Francisco Moreira | Meaningful
Long Ming Ai | Black, pink and citrus
Samuel Ducrotoy | Fresh air
David Gil | Enzymes reach desserts and ice creams
Blanca del Noval |Wild Pantry
Jesús Camacho | Island bites
Luis Amado | Pushing the limits or raising the bars
Yelene Anter | A little bit of science and a lot of art
Ksenia Penkina | A brilliant ending
Tejasvi Chandela |The mithai touch
Mineko Kato | Desserts for a better future
Xavi Donnay | For small and delicate patisserie