9/9

SO COOL.. MAGAZINE #1

CENA NA ENOTO: 28,57  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LIKNSC001
Na zalogi
30,00 
30,00  brez DDV
So Cool.. Magazine
Začenja se nova zgodba v založniščem svetu, izšča je prva številka sladoledu posvečena revija So cool.. magazine. V angleškem jeziku.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

S prvo številko revije so cool..se začenja nova zgodba v založniškem svetu.

Vrhunska mednarodna publikacija, ki izhaja vsako leto v angleščini prikazuje alternativni sladoled, poln domišljije, študija in ustvarjalnosti. Značilnosti, strokovni članki, intervjuji, fotografije po korakih in veliko število receptov, pod katere se podpisujejo najprestižnejši svetovni avtorji na področju sladoleda. Revija brez konkurence.

Prva svetovna revija za sladoled s podpisom

Na 306 straneh revije so cool... je predstavljenih 20 odličnih člankov s podpisom 23 mojstrov z vsega sveta.

Pravi praznik sladoleda s podpisom, ki predstavlja neukročeno ustvarjalnost chefov, kot so Jérémie Runel, Jordi Roca, Jean-Thomas Schneider, Emmanuel Ryon, Luca Bernardini in drugi, pa tudi najbolj avantgardne tehnike v najbolj aromatičnih sladoledih Carla Guerriera, v novi paradigmi encimov v sladoledu Alberta Solerja in Davida Gila, v potencialu zelene vanilje Jordija Guillema in Erica Mieteja ter v novem veganskem zamrznjenem pecivu Jordija Puigverta.

Najboljši sladoled na svetu v tako kul..reviji.

Nastala je s ciljem prikazati najnaprednejša dela v svetovni industriji sladoleda z dvojnega vidika, tehnične inovacije in ustvarjalnosti v najširšem smislu (predstavitev in koncept izdelka). Mednarodna revija, ki izhaja letno v angleščini, kar se je še pred nekaj leti zdelo nemogoče zamisliti, saj je bilo treba v disciplini, ki se je po definiciji zadovoljila z dobičkonosnim masovnim izdelkom in v kateri za zapeljevanje najzahtevnejše javnosti ni bilo potrebno nič drugega, vse šele postoriti.

Vendar pa so nam izkušnje na področju sladke gastronomije omogočile, da smo bili privilegirane priče opaznega in stalnega razvoja sladoleda, ki ga je trenutno pripeljal do te stopnje popolne zrelosti. To je izhodišče revije, ki izbira vrhunce izdelka, ki je tako vsestranski kot gastronomski, tako tehnični kot ustvarjalni in ima ogromen potencial.

V prvi številki revije so cool..je na 306 straneh zbranih 20 odličnih člankov, ki jih je podpisalo 23 strokovnjakov z vsega sveta. Gre za pristen festival sladoleda s podpisom in strokovnimi članki o različnih temah, kot so vegansko zamrznjeno pecivo (Jordi Puigvert), možnosti nove sestavine, zelene vanilije (Jordi Guillem in Eric Miete), sladoled iz najbolj kompleksnih vin DO Marco de Jerez (Carlo Guerriero), uporaba encimov v sladoledu (Albert Soler in David Gil) in drugo.

Med drugim pa smo pregledali tudi najbolj ustvarjalne predloge glede predstavitve, sestavin in zasnove izdelka, ki so jih pripravili Emmanuel Ryon, Luca Bernardini, Jérémie Runel, Jordi Roca, Jean-Thomas Schneider, Martín Lippo, Nils Hendrikse, Carolina Barragán, Pawel Petrykowski in Cathrine Osterberg ter mnogi drugi. V neprekosljivi reviji o sladoledu vas čakajo vsebine, strokovni članki, intervjuji, fotografije po korakih in veliko število receptov, pod katere se podpisujejo najprestižnejši svetovni avtorji. Dobrodošli v prvem poglavju nove ljubezenske zgodbe s sladoledom v glavni vlogi!

Jezik: Angleščina
Avtor/i: Oglejte si povzetek
Poltrdna vezava: 306 strani
Izdano v 2023
Teža: 2,1 kg

 

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah