9/9

SO COOL.. MAGAZINE #2

CENA NA ENOTO: 28,57  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LIKNSC002
Na zalogi
30,00 
30,00  brez DDV
Nova zgodba o sladoledu v najbolj kultni revijo SoCool--Magazine.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Ali lahko za sladoled uporabimo ogenj, ne da bi se stopil? So lahko spomini neizčrpen vir ustvarjalnosti? Ali je mogoče pripraviti veganski sladoled, ki se lahko kosa z mlečnim in preseči najboljše dosedanje rezultate, dosežene s čokoladnim sladoledom? Ali je res nemogoče izdelati sorbete s 75 % sadja iz samo štirih sestavin - sadja, saharoze, vode in pektina? Ali lahko geometrijske oblike spremenijo ponudbo sladoledarne? Ali lahko okus sladoleda izboljšamo z rastlinskimi in trajnostnimi sestavinami brez uporabe soli? Ali lahko tako prefinjeni in nenavadni sorbeti, kot sta soržica in robida z brinjem, postanejo prodajne uspešnice? Ali je mogoče konvencionalni način dela z jogurtom pri izdelavi sladoleda obrniti na glavo?

Eden od najbolj znanih citatov Pabla Picassa se glasi: „Naučite se pravil kot profesionalec, da jih boste lahko kršili kot umetnik.“ Prav to nam v drugi številki naše najbolj mednarodne revije o sladoledu, so cool... magazine, med drugim predlagajo veliki strokovnjaki, kot so Jesús Escalera, Irene Iborra, Luis Luque, Juan Pablo Colubri, Stéphane Augé, David Wesmaël, Paolo Brunelli, Stefan Ditzend in Yon Gallardo.

Skupaj z njimi odkrivamo, da pri sladoledu ni nemogočih meja, ki bi jih bilo treba premagati, če imamo za to potrebno znanje, voljo in strast. To je edini način za napredovanje v stroki in izdelku, ki sta bila v preteklosti zelo pogojena s pravili igre, ki so preveč pogojena z vsem, česar se je bilo treba naučiti.

Jezik: Angleščina

Avtor/i: Oglejte si povzetek

Poltrdna vezava: 306 strani

Izdano v: 2025

Teža: 2,1 kg

 

Vsebina:

 

Stéphane Augé | Sladoled: nov francoski paradoks?

Luis Luque | Na poti k novemu veganskemu sladoledu

Juan Pablo Colubri | Razbijanje modela s čokolado

Yon Gallardo | Ne more biti bolj jogurtov kot ta

Paolo Brunelli | Nova skrivnost sladoleda, ki ne želira

Alejandro De Miguel | Fermentiranje novih idej

Stefan Ditzend | Rara avis sorbeti

David Wesmaël | Okus je še vedno najpomembnejši pri mojem sladoledu

Jesús Escalera | Med ognjem in ledom

Albert Adrià in Alfredo Machado | Kulinarično avantgardni sladoled

Julia Canu in Tiago Augusto Barbosa | Pozimi nimamo rdečih jagod!

Xiao-Ly Koh | Najbolj zoprne sladoledne torte

Irene Iborra | Poklon spominu

Hiroyuki Emori | Spodbujanje ustvarjalnosti

Dej Kewkacha | Najboljša različica Japonske na Tajskem

Mercedes Román | Ekološko kot navdih

Francisco Migoya | Zamrznjeno morje

Artem Grachev | Ledene sladice

Riccardo Menicucci | Ledena smetana chic

 

Podobni izdelki
Na zalogi
30,00  brez DDV 30,00 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah