ARTISANAL ICE CREAM RECIPE BOOK
Arte Heladero predstavlja novo odlično zbirko receptov za sladoled zadnjih let in z odobritvijo svetovno priznanih mojstrov. Knjiga združuje 13 vrst sladoleda s podpoglavji in skupaj kar 245 recepti v abecednem vrstnem redu.. V knjigo bo bralec našel široko paleto kreacij, od bele kreme, kreme iz jajčnih rumenjakov, sladolede iz kakava ali čokolade, sadne kreme, sadne sorbete, sladolede iz začimb, aromatične kreme iz zelišč, sorbete, zamrznjene kreme, slane sladolede, soft in tudi recepte za hladne napitke in komplementov.
Knjigo je ustvarilo 82 strokovnjakov, ki gledajo na sladoled iz povsem različnih vidikov, tradicionalnega, vrhunskega slaščičarskega. Prav tako knjiga opisuje različne načine razumevanja formulacij in kontekstov. Vsak recept dopolnjujejo koristne informacije in načinu ustvarjanja in njegovi temperaturi. Tako je označeno ali je sladoled zasnovan za vitrino, kot restavracijski desert ali sladoledna torta.
- Knjiga je napisana v španskem in angleškem jeziku.
- SBN-13: 978-84-946323-6-5
- Velikost: 21 x 21 cm
- Število strani: 202