MADRE PIZZA Gabriele Bonci
Več kot 50 receptov, pice, kruh. Neposredno in predpečeno testo ter veliko nasvetov za ohranjanje sezonskih izdelkov na zdrav in trajnosten način.
Preden je Gabriele Bonci spoznal čarobnost kvasa, je želel postati kmet, tako kot njegov dedek. Nikoli se ni izgovarjal na to, da je to skrivnost, zato bosta zanj pica in kruh vedno povezana z zemljo in delom tistih, ki jo obdelujejo. Zato je to, kar držite v rokah, „knjiga, narejena s traktorjem“, ki se je rodila iz ljubezni in spoštovanja do naravnih proizvodov. Pravo potovanje do izvora hrane. Poleg številnih novih in pristnih receptov v knjigi Madre pizza najdemo vse njegove metode in misli v novi strukturi, ki je zasnovana tako, da kar najbolje sledi ritmu letnih časov: ker sezonski izdelki stanejo manj in imajo boljši okus in ker je zdaj vsem jasno, kako pomembno je spoštovati čas in prostor narave.