ALL ABOUT BAGUETTE
Izdelava popolnih baget ni preprosta. Njena sestava je preprosta, potrebujemo le štiri sestavine (voda, moka, sol, kvas ali droži), vendar je za njeno pripravo potrebno znanje, usposabljanje in izkušnje.
Jean-Marie Lanio in Jérémy Ballester sta po knjigi "Vse o rogljičku" ponovno skupaj napisala knjigo, tokrat posvečeno bagetom, ki so francoska kandidatka za Unescovo. Njen naslov je Vse o bageti.
Knjiga ponuja nekaj zanimivih dejstev o bageti, daje ključe za njeno pripravo in nasvete o temperaturi testa, sestavinah in orodjih ter o testu pain traditionnel po teži in obliki. Poleg tega vključuje 15 edinstvenih receptov, od tradicionalnega francoskega recepta do recepta za aperitif ali z orehi.
Avtorja sta strastna francoska peka, ki živita v Koreji in poučujeta na Kulinarični akademiji SPC.
- Velikost: 23.5 x 28 cm
- Jezik: angleščina
- Avtorja: Jean-Marie Lanio & Jérémy Ballester
- Vezava: trda, 160 strani
- Izdaja: 2922
- Teža: 0,8 kg