9/9

EASY WEIGHT CREAM AGRIMONTANA - 2 kg

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 15,71  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 1BZKO08206E
Gluten Free No Hidrogen
Na zalogi
34,40 
34,40  brez DDV
Naravna baza za pripravo kremnih sladoledov, ki vsebuje vse potrebne naravne sestavine izključno izbrane kvalitete za odličen sladoled.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja

Poudarek kvaliteti in naravnim sestavinam!

"Easy Weight"je nov koncept priprave odličnih naravnih sladoledov in je namenjen hitri pripravi s poudarkom na kvaliteti. Kvaliteten sladoled mora vsebovati kar nekaj zelo pomembnih sestavin, mleko, smetano, sladkor, dekstrozo, posneto mleko v prahu, emulgator in stabilizator. Vse te sestavine je potrebno zmešati skupaj, kar za manjše potrebe sladoleda predstavlja problem pri dobavi.

Agrimontana je za vas pripravila zmes vseh potrebnih sestavin, ki vam omogoča enostavno pripravo odličnega in naravnega sladoleda. Easy Weight Cream se uporablja za pripravo kremnih sladoledov. Dodamo vodo ali mleko, po potrebi smetano in želeno pasto. Enostavno in hitro, predvsem pa odlično in popolnoma naravno! 

 Doziranje
150 g do 200 g na liter vode

Cream Easy weight že vsebuje mleko v prahu najboljše možne kvalitete, zato je potrebno dodati samo vodo.
V kolikor je potreba za dodajanjem domačega mleka, smo za vas pripravili Quick Weight!

Osnovni recept

Fiordilatte
voda 610 g 60%
smetana  90 g  8,5%
sladkor 160 g 15,5%
Cream Easy Weight 150 g 16%
Skupaj 1.000 g 100%

Še več receptov v brošuri Agrimontana Gelato (pdf - spodaj)


Pri sladoledu spreminjamo agregatno stanje vode iz tekoče v zamrznjeno, pri čemer se spreminja kristalna struktura, ki lahko poslabša in poškoduje strukturo sladoleda. V sladoledu je do 60% vode, zato moramo zagotoviti njeno stabilnost, kar dosežemo z dodatkom stabilizatorjev. Sladoled je tudi zmes vode in maščobe, ki se med seboj težko oziroma se sploh ne vežeta. Če želimo da bo sladoled kremast in se voda ne bo izločila, je potrebno dodati tudi emulgatorje, ki zagotovijo emulzijo med vodo in maščobami. 

 Agrimontana je za vas pripravila poseben recept (stabilizator/emulgator), ki vsebuje izključno samo popolnoma naravne sestavine najboljše možne kvalitete in je namenjen tistim, ki iz sladoleda želijo narediti nekaj več, predvsem pa svojim gostom pripraviti popolnoma naravne sladolede. 


Il Gelato Secondo Agrimontana 2014 GB-1

     Naravni sladoledi Agrimontana     
     <<<Recepti za sladoled

 

Badges:
  • Gluten Free
  • No Hidrogen
Energetska vrednost (kj):
1859.00
Energetska vrednost (kcal):
444.00
Maščobe:
16.60g
Nasičene maščobe:
10.90g
Ogljikovi hidrati:
54.60g
Od tega sladkoriji:
47.60g
Vlaknine:
3.30g
Beljakovine:
17.40g
Sol:
0.70g
polnomastno in posneto MLEKO v prahu, dekstroza, SMETANA v prahu, maltodekstrin, fruktoza, MLEČNI proteini, rastlinska vlakna, gostila: moka iz rožičevih zrn, moka iz semen guar.

PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)

Opozorilo

Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.

Kupci so izbrali
Priporočamo
Na zalogi
13,50  brez DDV 13,50 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
1,40  brez DDV 1,40 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
0,94  brez DDV 0,94 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
1,15  brez DDV 1,15 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah