GELLAN GUMI HOME CHEF - 100 g
Gelan gumi je v vodi topljiv polisaharid, ki se pridobiva s fermentacijo rastlin lilij in bakterij Sphingomonas elodea.
Lastnosti: |
Gelifikant odporen na visoko temperaturo. | |
Priprava: |
Zmešamo ga pri sobni temperaturi in segrejemo na 80°C, najbolje do vretja. |
|
Uporaba: |
Vse vrste tekočin, olja ... |
|
Posebnost: |
Trden transparenten gel, odporen na visoko temperaturo. |
|
Proizvodi: |
folije, ravioli, želatine iz olja, polnila za rogljiče, nadeve, sadne kocke za kolače, biskvite, piškote ... |
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.