CROCKOLOSI LEŠNIK - 3,9 kg
Čokoladna krema s hrustljavimi koščki karameliziranih lešnikov za oblivanje sladoledov ali pripravo hrustljavo kremastih plasti pri sladicah. | |
Vsebina | 3,900 KG |
Doziranje | Po potrebi |
Rok trajanja (v mesecih) | 24 |
Ident | 1PRVA023 |
Ean | 8001780000176 |
Crockolosi Fabbri so posebne kreme z dodanimi hrustljavimi koščki. Vaši sladici ali sladoledu dajo resnično nov in vznemirljiv znašaj. Z njimi dodamo posebno teksturo, ki naredi atraktivnost in zapeljivost. So čudovit dodatek vašim sladicam ali sladoledu.
Uporabljamo jih lahko na različen načine:
- umešamo v vaš priljubljen sladoled
- nadevamo pito, rogljič, listnato testo ...
- Na debelo prežamemo biskvit pri vaši sladici ali torti in prekrijemo s kremo
- oblijemo sladico
- Okrasimo sladek krožnik
Rastlinsko olje, sladkor, LEŠNIKI(20%), piškoti (pšenična moka, sladkor, glukozni sirup, emulgator: SOJIN lecitin, maslo, sol) (14%), kakav v prahu z nizko vsebnostjo maščobe, posneto MLEKO v prahu, emulgator: E471, škrob, arome.
Pred uporabo dobro premešaj s čisto in suho žlico.
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
- Žita, ki vsebujejo gluten ali njihovi proizvodi
- Soja in izdelki iz nje
- Mleko in mlečni proizvodi (ki vsebujejo laktozo)
- Lupinasto sadje (oreščki) in izdelki iz njih
- Jajca in izdelki iz njih
- Arašidi (kikiriki) in izdelki iz njih
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.