FONDANT V PRAHU HOME CHEF - 200 g
Sladkorna prevleka za torte ali fondant je odlična masa za prekrivanje skulpturnih (poročnih, rojstno dnevnih, prazničnih) tort in sladic. Je zamenjava za drag marcipan. Običajno je narejen iz sladkorja v prahu in želatine (agar v primeru vegetarijanskega recepta) in rastlinskega glicerina, ki v njem ohranja vlago. Odlično se gnete, oblikuje in barva z barvami topnimi v vodi. Trdoto fondanta lahko utrdimo s CMC Sosa (carbosimetil celulozo) za izdelavo sladkornih dekoracij, ki potrebujejo večjo trdnost.
Poglejte tudi Masa Ticino ali marcipan.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.