Košarica je prazna
CRISPY WET-PROOF JAGODE HOME CHEF - 120 g
O izdelku
Hrustljavi koščki obliti s kakavovim maslom so odporno na vlago in odličen hrustljav dodatek vašim receptom. Mešamo jih lahko v kreme, mousse, frapeje, sladolede in vsemu, kar je prepuščeno vaši domišljiji.
Crispy Sosa so zelo atraktivni proizvodi iz liofiliziranih sestavin, ki v ustih dajejo atraktiven hrustljav učinek in prvinski okus osnovne sestavine.
Poznano je namreč, da je postopek liofilizacije praktično edini, kjer hrana ohrani vse svoje koristne sestavine. Liofilizacija je naraven postopek konzerviranja hrane, ne da bi se spremenila kvaliteta. Liofilizacija je trenutno najmodernejši postopek konzerviranja živilskih proizvodov.
Postopek je bil razvid za medicino, z namenom ohranjanja v proizvodih vse kvalitetne biološke in prehrambne vrednosti. Hrana konzervirana z liofilizacijo tako v sebi ohranja vse hranilne vrednosti, vitamine, minerala, barvo v pretežni meri tudi obliko. Zato je liofilizacija danes edini pravi postopek, kjer hrani podaljšamo rok trajanja, ne da bi uničili kvalitetne sestavine, barvo in okus.
Liofilizacija poteka tako, da proizvod v trenutku zamrznemo, da pri tem ne nastanejo kristali vode, ki bi poškodovali strukturo. Proizvod je nato izpostavljen vakuumu, pri tem pride v vodi do sublimacije, s trenutku se zamrznjena voda spremeni v paro in izpari, ne da bi se medtem povrnila v tekoče stane. Namesto vodnih molekul ostane prazen prostor, zato proizvod ne premeni svoje oblike. Liofilizirane proizvode moramo hraniti na suhem, ker so občutljivi na vlago.
Crispy Sosa so zelo atraktivni proizvodi iz liofiliziranih sestavin, ki v ustih dajejo atraktiven hrustljav učinek in prvinski okus osnovne sestavine.
Poznano je namreč, da je postopek liofilizacije praktično edini, kjer hrana ohrani vse svoje koristne sestavine. Liofilizacija je naraven postopek konzerviranja hrane, ne da bi se spremenila kvaliteta. Liofilizacija je trenutno najmodernejši postopek konzerviranja živilskih proizvodov.
Postopek je bil razvid za medicino, z namenom ohranjanja v proizvodih vse kvalitetne biološke in prehrambne vrednosti. Hrana konzervirana z liofilizacijo tako v sebi ohranja vse hranilne vrednosti, vitamine, minerala, barvo v pretežni meri tudi obliko. Zato je liofilizacija danes edini pravi postopek, kjer hrani podaljšamo rok trajanja, ne da bi uničili kvalitetne sestavine, barvo in okus.
Liofilizacija poteka tako, da proizvod v trenutku zamrznemo, da pri tem ne nastanejo kristali vode, ki bi poškodovali strukturo. Proizvod je nato izpostavljen vakuumu, pri tem pride v vodi do sublimacije, s trenutku se zamrznjena voda spremeni v paro in izpari, ne da bi se medtem povrnila v tekoče stane. Namesto vodnih molekul ostane prazen prostor, zato proizvod ne premeni svoje oblike. Liofilizirane proizvode moramo hraniti na suhem, ker so občutljivi na vlago.
Lastnosti
Energetska vrednost (kj):
2512.00
Energetska vrednost (kcal):
672.00
Maščobe:
48.00g
Nasičene maščobe:
28.00g
Ogljikovi hidrati:
48.00g
Od tega sladkoriji:
18.00g
Beljakovine:
3.50g
Sol:
0.01g