CURRY RDEČA TAJSKA PASTA CULINARY JOURNEY SOSA - 190 g
TAJSKA KUHINJA
Časovno obdobje: 19. stoletje
Tajski curry ima veliko osebnost, pikantnost in svežino. Nastal je pod vplivom indijske kuhinje. Paste so koncentrirane in jih uporabljamo direktno ali skupaj s kokosovim mlekom.
Tajski curriji so odlični na testeninah, v riževih jedeh, zelenjavi, z mesom ali morskimi jedmi. Na koncu običajno jed potresemo z narezano baziliko, koriandrom ali peteršiljem.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.