HOISIN SAUSE CULINARY JOURNEY SOSA - 160 g
KITAJSKA KUHINJA
Časovno obdobje: 14. stoletje
Hoisin Omaka je ena najbolj znanih kitajskih omak s sladko pekočim okusom. Uporablja se pri kuhanju mesa, posebno za pečeno račko. Uporablja se kot glazura ali omaka za pomakanje. Osnova je fermentirana sojina pasta.
- No Hidrogen
PODATKI O ALERGENIH (Direktiva 2003/89/ES in 2006/142/ES)
Opozorilo
Alergeni so navedeni kot jih posreduje oziroma navaja proizvajalec in veljajo za vsebino embalaže. Za točnost podatkov, ti se namreč spreminjajo, vsekakor preverite dejansko prisotnost alergenov na embalaži. Podatki na spletni strani so informativni in za njih ne odgovarjamo, kakor ne odgovarjamo za točnost podatkov posameznega proizvajalca. Proizvodi se dostavljajo preko zbirnih transportov in skladiščijo v prostorih, kjer se transportira oziroma hrani veliko različnih proizvodov, ki lahko vsebujejo: gluten, pšenico, žita, mlečne in jajčne proizvode, arašide, sojo, oreščke, lupinasto sadje, sezam, žveplov dioksid. Zato je možna posredna kontaminacija preko embalaže.