9/9

PIŠTOLA ZA BRIZGANJE ČOKOLADE KREA MULTISPRAY K25T - 0.8 l

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 380,44  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 3COPI11-111-032

Dobavljivo/ni na zalogi

464,14 

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

  • 3 x 128.14€
  • 6 x 64.62€
  • 12 x 32.87€
  • 24 x 17.01€
  • 36 x 11.72€
464,14  brez DDV
Električna pištola za špricanje prehrambnih proizvodov predvsem čokolade, olja, rumenjakov, masla, marmelade, glazur ... in drugih tekočin.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Eden najbolj modnih in priljubljenih načinov okraševanja in prekrivanje tort in sladic je posebna čokoladna prevleka v motivu žameta, ki ga dobimo s pomočjo brizgane čokolade. Imamo tri načine, kako to dosežemo:

  1. s pomočjo pršilke pod pritiskom
  2. s pomočjo električne pištole, kot je Krebs
  3. s pomočjo pištole na stisnjen zrak

Proizvod, ki ga špricamo (sladica) mora imeti negativno temperaturo - 20°C. Pripravimo čokolado, ki jo zmešamo s 50% kakavovega masla, da dosežemo večjo viskoznost, segrejemo na 45°C, zlijemo v pištolo in špricamo. Vsaka kapljica čokolade, ki pade na zamrznjeno površino sladice se v trenutku strdi. Kapljica za kapljico nam da čudovito žametno strukturo. 

Pištola je prilagojena uporabi za prehrambne proizvode. Vso deli, ki pridejo v kontakt s hrano (čokolado) so iz primernega materiala. Odprtina za špricanje je prav tako prilagojena viskoznosti čokolade. 

Špricamo lahko tudi proizvode pri pozitivni (sobni) temperaturi. V tem primeru dobimo sijajno površino (glej video na Video predstavitvi)

 

Uporaba:

  • špricanje čokolade za glazuro
  • šricanje čokolade za žametni efekt (proizvod mora biti zamrznjen)
  • špricanje olje, masla, rumenjakov ....  za pekarske proizvode
  • špricanje zaščitnih premazov za prehrambne proizvode

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah