9/9

PIŠTOLA ZA BRIZGANJE ČOKOLADE KREA MULTISPRAY K25T - 0.8 l

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 380,44  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 3COPI11-111-032

Dobavljivo/ni na zalogi

464,14 

Informativen izračun ob nakupu na obroke:

  • 3 x 128.14€
  • 6 x 64.62€
  • 12 x 32.87€
  • 24 x 17.01€
  • 36 x 11.72€
464,14  brez DDV
Električna pištola za špricanje prehrambnih proizvodov predvsem čokolade, olja, rumenjakov, masla, marmelade, glazur ... in drugih tekočin.

E-poštni naslovi ločujejo stranke med seboj. V trgovino se prijavite tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računi (kot so obvestila o stanju naročila, e-poštna sporočila za ponastavitev gesla in drugo) na naveden e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem ko ostanete naša stranka.

Druga polja profila, ki so lahko na tej strani ali ne, so shranjena ob vašem e-poštnem naslovu. V primeru, da bomo morali stopiti v stik z vami, bomo uporabili te podatke.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov info@gourmetshop.si.

Če menite, da so bili podatki zlorabljeni, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu. Z Uredbo EU GDPR vas obveščamo o tej pravici, saj naš namen ni izloraba vaših osebnih podatkov.

dodaj na seznam želja
O izdelku

Eden najbolj modnih in priljubljenih načinov okraševanja in prekrivanje tort in sladic je posebna čokoladna prevleka v motivu žameta, ki ga dobimo s pomočjo brizgane čokolade. Imamo tri načine, kako to dosežemo:

  1. s pomočjo pršilke pod pritiskom
  2. s pomočjo električne pištole, kot je Krebs
  3. s pomočjo pištole na stisnjen zrak

Proizvod, ki ga špricamo (sladica) mora imeti negativno temperaturo - 20°C. Pripravimo čokolado, ki jo zmešamo s 50% kakavovega masla, da dosežemo večjo viskoznost, segrejemo na 45°C, zlijemo v pištolo in špricamo. Vsaka kapljica čokolade, ki pade na zamrznjeno površino sladice se v trenutku strdi. Kapljica za kapljico nam da čudovito žametno strukturo. 

Pištola je prilagojena uporabi za prehrambne proizvode. Vso deli, ki pridejo v kontakt s hrano (čokolado) so iz primernega materiala. Odprtina za špricanje je prav tako prilagojena viskoznosti čokolade. 

Špricamo lahko tudi proizvode pri pozitivni (sobni) temperaturi. V tem primeru dobimo sijajno površino (glej video na Video predstavitvi)

 

Uporaba:

  • špricanje čokolade za glazuro
  • šricanje čokolade za žametni efekt (proizvod mora biti zamrznjen)
  • špricanje olje, masla, rumenjakov ....  za pekarske proizvode
  • špricanje zaščitnih premazov za prehrambne proizvode

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah