9/9

RONER CLIP SOUS-VIDE

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 174,59  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 3SVME80019
Dobavljivo/ni na zalogi
213,00 
213,00  brez DDV
Zadnja revolucija renomiranega RONER proizvajalca potopnih cirkulatorjev za kuhanje pri nizki temperaturi, primeren za profesionalno uporabo, razvil ga je za svoje potrebe eden najbolj slavnih chefov, nosilec titule najboljše restavracije na svetu 2013 in 2015, Joan Roca.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja

NOV SOUS-VIDE APARAT NA TRGU, KI ZADOVOLJI VSAKOGAR!

Pred vami je prvi mali poceni pol-profesionalni sous-vide aparat za kuhanje v vakuumu pri nizki teperaturi. Gre za zadnjo evolucijo pri razvoju tovrstnih aparatov. Razvil ga je slavni chef, zvezda *** Michelinovih restavracij in chef najboljše restavracije na svetu v letih 2013 in 2015, Joan Roca iz restavracije El Celler de Can Roca.

Roner Clip je prva mala pol-profesionalna sous vide potopna cirkulacijska črpalka v cenovnem razrezu 200€ in sedaj dostopna vsem restavracijam, neglede na velikost. Končno imamo v rokah poceni pol-profesionalno orodje!

V neizmerno veselje nam je, da vam lahko eni prvih na svetu predstavljamo popolno tehnološko novost na področju sous-vide kuhanja. Roner Clip je zadnje tehnološko orodje, ki so ga razvili vrhunski inženirji in predstavlja v tem trenutku najmanjši potopni cirkulacijski grelec za kuhanje v vodni kopeli pri nizki temperaturi za profesionalno uporabo. 

Črpalka je usmerjana pod 360°C, kar omogoča maksimalni pretok. Uporaba je zelo enostavna, samo z zasukom krmilnega obroča nastavljamo temperaturo. Zaslon je LED in anti-odseven. Ohišje je iz nerjavnega jekla. Enostavno ga razstavimo in operemo v pomivalnem stroju. Temperatura je nastavljiva med 25 in 90°C in v časovnem razponu 99 ur. Grelec je zadnji dosežek znanosti, zelo zmogljiv, moči 800W in nikoli ne bo pregorel.

Kot pri večjih profesionalnih modelih lahko ustvarite mešalno vodno kopel samo s priključitvijo naprave s preprosto sponko na posodo. Do popolnega obroka doma sedaj ni več daleč.

Sedaj pa do tehničnih podrobnosti. Delovna temperatura naprave je med 25 in 90°C z natančnostjo celo samo 0,1°C. Dejanska temperatura je prikazana na 0,1°C. Kroženje vode proizvaja črpalka s kapaciteto 12 litrov na minuto, kar preprečuje nastanek kakršnega koli vročega ali hladnega vodnega žepa v posodi. Med delovanjem teče črpalka popolnoma potiho. Obstaja tudi avdio-vizualno opozorilo na koncu kuhanja. Po končanju kuhanja črpalka še naprej deluje z nastavljeno temperaturo.

Kapaciteta posode v kateri uporabljamo napravo je kapacitete do 20 litrov, kar zadostuje skoraj vse domače potrebe, kakor potrebe profesionalnih chefov za manjše količine hrane. Ko ni v uporabi jo enostavno spravimo. 

Verjetno ste že slišali za sous-vide tehniko kuhanja, ki omogoča vsakemu, da uporabi enako tehniko kuhanja kot vrhunski chefi v restavracijah. Za sous-vide kuhanje hrano zaprete v vakuumsko vrečko in jo potopite v vodno kopel. Voda nežno kroži okoli hrane in jo pripelje točno na nastavljeno temperaturo, kar zagotavlja neverjetne rezultate.

Zelo je enostavno na 1,2,3.

  1. Pritrdite aparat s pomočjo nastavljive sponke na lonec, uporabite anti-odsevni krmilni zaslon na dotik, nastavite čas in temperaturo.
  2. Pripravite hrano, namestijo jo znotraj sous-vide vrečke za vakuumiranje, odstranite iz nje zrak s pomočjo domače naprave za vakuumiranje. Iščete inspiracijo, poglejte našo e-knjigarno in zbirko knjig o kuhanju sous-vide.
  3. Na koncu kuhanja odstranite hrano iz vrečke in jo dokončajte na vroči ponvi, žaru ali kar požgite s plinskim gorilnikom, kot želite. Res je enostavno!

Garancija:

  • za domačo uporabo 2 leti
  • Za profesionalno uporabo 1 leto

 

 

Kupci so izbrali
Priporočamo
Na zalogi
13,50  brez DDV 13,50 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
1,40  brez DDV 1,40 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
0,94  brez DDV 0,94 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
17,39  brez DDV 17,39 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah