9/9

KNJIGA SOUS VIDE Precise Temperature Cooking - Tecnique & Recipes

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 40,07  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LIKN110-819
Na zalogi
42,07 
42,07  brez DDV
Knjiga o tehniki kuhanja v vakuumu pri nizki temperaturi z recepti in potopnimi cirkulacijskimi grelci PolyScience.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
Revolucionarna kulinarična tehnologija PolyScience je postala pomemben element v današnji sodobni kuhinji. Z odobritvijo vodilnih kuharjev v svetu (chefs) je linija izdelkov PolyScience Sous-Vide postala uporabna po vsem svetu.Gurmani in ljubitelji zdravega prehranjevanja so se pričeli zavedati pomena kuhanja Sous-Vide kuhanja pri nizki temperaturi v okolju brez zraka). Ne samo v odličnih restavracijah! Ta tehnika je sedaj dostopna tudi ambicioznim in radovednim domačim kuharjem.

Sedaj je vaša priložnost, da se priključite avanturi kuhanja Sous-Vide. Knjiga o tej moderni tehniki vas vabi, da stopite na nova pota kuhanja.

Knjiga vas bo vodila skozi temelje Sous-Vide kuhanja in vas naučila vrhunske kuharske veščine in tehnike. Vključena je tudi zbirka receptov, ki jih lahko delite s prijatelji in družino. Vsebina vam zagotavlja ključne informacije o tehniki Sous-Vide, opremi, ugodnostih in varnosti.

Knjiga vsebuje 15 receptov in referenčni temperaturni grafikon.

Knjiga smo priložili vsakemu aparatu PolyScience serije Chef. 



Kupci so izbrali
Priporočamo
Na zalogi
13,50  brez DDV 13,50 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
1,40  brez DDV 1,40 
dodaj na seznam želja
Dobavljivo/ni na zalogi
0,94  brez DDV 0,94 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
16,75  brez DDV 16,75 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah