Košarica je prazna
KNJIGA SOUS VIDE Precise Temperature Cooking - Tecnique & Recipes
O izdelku
Revolucionarna kulinarična tehnologija PolyScience je postala pomemben element v današnji sodobni kuhinji. Z odobritvijo vodilnih kuharjev v svetu (chefs) je linija izdelkov PolyScience Sous-Vide postala uporabna po vsem svetu.Gurmani in ljubitelji zdravega prehranjevanja so se pričeli zavedati pomena kuhanja Sous-Vide kuhanja pri nizki temperaturi v okolju brez zraka). Ne samo v odličnih restavracijah! Ta tehnika je sedaj dostopna tudi ambicioznim in radovednim domačim kuharjem.
Sedaj je vaša priložnost, da se priključite avanturi kuhanja Sous-Vide. Knjiga o tej moderni tehniki vas vabi, da stopite na nova pota kuhanja.
Knjiga vas bo vodila skozi temelje Sous-Vide kuhanja in vas naučila vrhunske kuharske veščine in tehnike. Vključena je tudi zbirka receptov, ki jih lahko delite s prijatelji in družino. Vsebina vam zagotavlja ključne informacije o tehniki Sous-Vide, opremi, ugodnostih in varnosti.
Knjiga vsebuje 15 receptov in referenčni temperaturni grafikon.
Knjiga smo priložili vsakemu aparatu PolyScience serije Chef.
Sedaj je vaša priložnost, da se priključite avanturi kuhanja Sous-Vide. Knjiga o tej moderni tehniki vas vabi, da stopite na nova pota kuhanja.
Knjiga vas bo vodila skozi temelje Sous-Vide kuhanja in vas naučila vrhunske kuharske veščine in tehnike. Vključena je tudi zbirka receptov, ki jih lahko delite s prijatelji in družino. Vsebina vam zagotavlja ključne informacije o tehniki Sous-Vide, opremi, ugodnostih in varnosti.
Knjiga vsebuje 15 receptov in referenčni temperaturni grafikon.
Knjiga smo priložili vsakemu aparatu PolyScience serije Chef.