9/9

IMMERSED: THE DEFINITIVE GUIDE TO SOUS VIDE COOKING

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 35,62  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LIKNPSV002
Na zalogi
37,40 
37,40  brez DDV
Knjiga Philipa Prestona podrobno opisuje postopek priprave in kuhanja sous-vide za zelo preprost način, ki je razumljiv vsakomur. Knjiga je v angleškem jeziku,
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja

 PolyScience logo 200

Immersed-cover_largePhilip Preston je zanimiv človek. Je lastnik družbe PolyScience, čigar strokovnjaki so razlili prvo pravo profesionalno napravo za kuhanje sous-vide v vakuumu pri nizki temperaturi. PolyScience serija Classic je še sedaj eden najboljših, najbolj trpežnih in najbolj prodajanih sous-vide aparatov za profesionalne kuhinje.

Konstantne inovacija na področju kulinarike, osebna strast do kuhanja in številni vrhunski šefi, eni najboljših na svetu, ki sodelujejo pri razvoju novih kuharskih tehnologij s Philipom so dali velik doprinos tej knjigi. V knjigi so prispevki in recepti nekaterih najboljših chefov: Wylie Dufresne, Johnny Iuzzini, Bruno Goussault, Thomas Keller, Nick Kokonas, Nathan Myhrvold, Chris Young ni še nekaterih drugih chefov restavracij in kulinaričnih ekspertov.

Knjiga je namenjena začetnikom kakor odličnim šefom kuhinj, ki bodo v knjigi našli prepotrebne informacije in inspiracijo, ki jo potrebujejo pri nadzorovanju kuhanja.

Kupci so izbrali
Priporočamo
Na zalogi
13,50  brez DDV 13,50 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
1,40  brez DDV 1,40 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
0,94  brez DDV 0,94 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
1,15  brez DDV 1,15 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah