9/9

TEMNA ČOKOLADA RaRe CACAO BARRY® RUGOSO NICARAGUA 71% - 1 kg

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 19,13  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 1COIZQ74ESRN
Gluten Free No Hidrogen
Na zalogi
20,95 
20,95  brez DDV
Temna čokoladna kuvertura, z geografskim poreklom iz Nikaragve s subtilnostjo kremastih, zeliščnih in lesnatih not, poudarjenih z rahlo adrgentnostjo.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
Cacao Barry RaRe Rugoso Nicaragua 71% 
Izjemno redka temna čokolada iz Nikaragve, pridelek družine Flores. 
 
Nikaragva se nahaja v Srednji Ameriki, med Tihim oceanom in Karibskim morjem. To je zemlja bogata v rastlinstvu in divjini. Nikaragva se imenuje "Dežela jezer in vulkanov”. Za nešteto vulkanov, katerih večina so še vedno aktivna, pa tudi jezera, reke in lagune, ki zagotavljajo čudovite pokrajine. Nikaragva ima tropsko podnebje in kmetijstvo predstavlja večino ekonomskih dražljajev zaradi številne možnosti, ki jih ta dežela daje svojim ljudem. Najbolj produktivna območja v državi so Bocay, El Cua, La Dalia in Nova Gvineja. Naši partnerji sodelujejo tudi s kmeti v zaščitenem rezervatu Bosawas, ki je največji gozdni rezervat v Srednji Ameriki.

  • Vsebnost maščobe: 42% 
  • Oblika: majhni diski Pistoles ™ 
  • Viskoznost: ****
  • Okus: topla progresivna izkušnja okusa, s sprostitvijo subtilnih kremastih, zeliščnih in lesnatih not, poudarjenih z rahlo trpkostjo.
  • Priprava: idealna za modele, oblive, slaščičarske ganaše, mousse, polnitve pralinejev, biskvite, piškote, kreme in omake, dekoracije, sladolede in sorbete. 

To so odlike »Origin« in »Rare Origin« redkih čokolad z geografskim poreklom, ki so ena od Cacao Barry-jevih najstrožje čuvanih skrivnosti. Opravka imamo z izjemnimi čokoladami, ki se razlikujejo od pokrajine do pokrajine. Lega, podnebje, zemlja, način vzgoje, vse to vpliva na preko 400 sestavin, ki so v čokoladi in vsa ta razlika se na koncu zazna v izjemnih čokoladah, ki so tako različne ena od druge. Isti recept, druga čokolada, popolnoma nov proizvod. 

Viskoznost čokolade pomeni, kako je čokolada v stopljenem stanju tekoča, kar je odvisno od vsebnosti kakavovega masla. Bolj je čokolada tekoča, bolje se vliva, a je v trdnem stanju zaradi tega trša. Zato vsako čokolado uporabljamo za svoj namen. 

Badges:
  • Gluten Free
  • No Hidrogen
Kupci so izbrali
Priporočamo
Na zalogi
12,70  brez DDV 12,70 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
1,15  brez DDV 1,15 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
1,40  brez DDV 1,40 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
0,94  brez DDV 0,94 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah