SO GOOD MAGAZINE #27
Ne bomo vam pripovedovali zgodbe, povedali vam bomo 21. Toliko člankov vsebuje ta nova številka revije so good..magazine. Obsega 21 vznemirljivih zgodb, ki govorijo o osebnem izboljšanju, uresničitvi sanj, trudu in odrekanju, neutrudnem delu, idejah, tehnikah, navdihu in želji, da bi z drugimi delili tisto, kar nam ekskluzivno ponuja 24 vodilnih chefov.
Ali veste, kako narediti millefeuille z več okusa in hrustljavostjo v vsakem grižljaju? Ste že slišali za balijsko meringo, ki ni niti italijanska, niti švicarska niti francoska?
Si lahko domišljate, kako v torti združiti dva najbolj ikonična azijska okusa? Bi radi videli Dubaj ponoči skozi bonbon? Si lahko predstavljate, kakšna bi bila fuzija med »gallete de roi« in moon-cake? Kako narediti ganache, ki ostane "topliv", z rahlim hladnim občutkom v ustih? Kakšna je po vašem mnenju skrivnost priprave ene najbolj spužvastih japonskih zvitkov na svetu? Želite vedeti, katera slaščičarna je postala ena glavnih turističnih znamenitosti v oddaljenem ruskem mestu? Ali obstaja naprava, ki vam omogoča, da sladico prepojite aromo tartufa? Ali lahko pripravite marelično peno tako kremasto kot katero koli drugo, a brez uporabe mlečnih sestavin? Ste se kdaj vprašali, kaj skrivajo Van Goghove sončnice? In kako obrniti že obrnjeno listnato testo?
Spoznajte te in številne druge zgodbe, tehnike in zanimivosti v tako SoGood..magazin #27.
- Velikost: 23 x 29.7 cm
- Jezik: angleški
- Mehke platnice: 304 strani
- Izdaja: 2022
- Teža: 2.1 kg
VSEBINA
Will Goldfarb, Haute pâtisserie in paradise
Mauro Pompili & Maya Sittisuntorn, Complex, beautiful and friendly
Philipe Vancayseele, Play and taste
Luis Amado, Safe flavors, ‘go wild’ shapes
Alexis & Manuel Bouillet, Thinking out of the box
Chong Ko Wai, Creativity or improvisation?
Jesús Escalera, Relaxed patisserie
Javier Guillén, Nonconformist
Maxime Gilbert, The culinary appeal of tarts
Jiro Tanaka, Be as creative as a pastry chef
Fabrice Danniel, Pleasure must change
Paola Chang, Third culture
Paco Pérez, A new skin
Dimitri Fayard, The highly trained trainer
Alexandr Donskov, A ‘brightness’ in the gateway to Asia
MILLEFEUILLE CHALLENGE
Francisco Migoya, The accordion
François Perret, Road inspiration
Dimitri Fayard, Mille feuille to the third power
Olivier Fernández, Twice inverted
Tanguy Coelis, A 100% artisan success
David Chamorro & Xavi Donnay, Aromas to the maximum
So good.. magazine #27 from grupo vilbo on Vimeo.