9/9

SO GOOD MAGAZINE #27

Hover on image to enlarge
CENA NA ENOTO: 27,62  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LIKNSG27

Dobavljivo/ni na zalogi

29,00 
29,00  brez DDV
Najbolj cenjena slaščičarska revija na trgu s prispevki največjih svetovnih mojstrov v svoji v27. izdaji.

E-poštni naslovi ločujejo stranke med seboj. V trgovino se prijavite tako, da vnesete e-poštni naslov in geslo.

Naše podjetje pošilja e-poštna sporočila, povezana s računi (kot so obvestila o stanju naročila, e-poštna sporočila za ponastavitev gesla in drugo) na naveden e-poštni naslov. Zaradi tega moramo shraniti vaš e-poštni naslov, medtem ko ostanete naša stranka.

Druga polja profila, ki so lahko na tej strani ali ne, so shranjena ob vašem e-poštnem naslovu. V primeru, da bomo morali stopiti v stik z vami, bomo uporabili te podatke.

Nekateri člani našega osebja in/ali prodajalcev, ki prodajajo izdelke v naši trgovini in uporabljajo svojo administrativno ploščo, lahko dostopajo do vaših podatkov. Cenimo vašo zasebnost, zato je dostop do podatkov zagotovljen na osnovi potrebe, ki jo potrebujemo za delovanje trgovine. Kot primer: prodajalec prejme vaše podatke le, če od njih naročite nekaj, in s tem prodajalec izpolni to naročilo.

Če se odločite, da ne želite več uporabljati naše trgovine in želite odstraniti podatke iz naše zbirke podatkov (ali če želite vse osebne podatke, povezane z vašim računom, ki jih imamo), nam pošljite na naslov info@gourmetshop.si.

Če menite, da so bili podatki zlorabljeni, imate pravico vložiti pritožbo pri nadzornem organu. Z Uredbo EU GDPR vas obveščamo o tej pravici, saj naš namen ni izloraba vaših osebnih podatkov.

dodaj na seznam želja
O izdelku

Ne bomo vam pripovedovali zgodbe, povedali vam bomo 21. Toliko člankov vsebuje ta nova številka revije so good..magazine. Obsega 21 vznemirljivih zgodb, ki govorijo o osebnem izboljšanju, uresničitvi sanj, trudu in odrekanju, neutrudnem delu, idejah, tehnikah, navdihu in želji, da bi z drugimi delili tisto, kar nam ekskluzivno ponuja 24 vodilnih chefov.

Ali veste, kako narediti millefeuille z več okusa in hrustljavostjo v vsakem grižljaju? Ste že slišali za balijsko meringo, ki ni niti italijanska, niti švicarska niti francoska?

Si lahko domišljate, kako v torti združiti dva najbolj ikonična azijska okusa? Bi radi videli Dubaj ponoči skozi bonbon? Si lahko predstavljate, kakšna bi bila fuzija med »gallete de roi« in moon-cake? Kako narediti ganache, ki ostane "topliv", z rahlim hladnim občutkom v ustih? Kakšna je po vašem mnenju skrivnost priprave ene najbolj spužvastih japonskih zvitkov na svetu? Želite vedeti, katera slaščičarna je postala ena glavnih turističnih znamenitosti v oddaljenem ruskem mestu? Ali obstaja naprava, ki vam omogoča, da sladico prepojite aromo tartufa? Ali lahko pripravite marelično peno tako kremasto kot katero koli drugo, a brez uporabe mlečnih sestavin? Ste se kdaj vprašali, kaj skrivajo Van Goghove sončnice? In kako obrniti že obrnjeno listnato testo?

 Spoznajte te in številne druge zgodbe, tehnike in zanimivosti v tako SoGood..magazin #27.

  • Velikost: 23 x 29.7 cm
  • Jezik: angleški
  • Mehke platnice: 304 strani
  • Izdaja: 2022
  • Teža: 2.1 kg

 

VSEBINA 

Will GoldfarbHaute pâtisserie in paradise
Mauro Pompili & Maya Sittisuntorn, Complex, beautiful and friendly    
Philipe Vancayseele, Play and taste    
Luis Amado, Safe flavors, ‘go wild’ shapes    
Alexis & Manuel Bouillet, Thinking out of the box    
Chong Ko Wai, Creativity or improvisation?    
Jesús Escalera, Relaxed patisserie    
Javier Guillén, Nonconformist    
Maxime Gilbert, The culinary appeal of tarts    
Jiro Tanaka, Be as creative as a pastry chef    
Fabrice Danniel, Pleasure must change    
Paola Chang, Third culture    
Paco Pérez, A new skin    
Dimitri Fayard, The highly trained trainer    
Alexandr Donskov, A ‘brightness’ in the gateway to Asia    

    
MILLEFEUILLE CHALLENGE  
Francisco Migoya, The accordion  
François Perret, Road inspiration  
Dimitri Fayard, Mille feuille to the third power  
Olivier Fernández, Twice inverted      

Tanguy Coelis, A 100% artisan success    
David Chamorro & Xavi Donnay, Aromas to the maximum  

 
 
 

So good.. magazine #27 from grupo vilbo on Vimeo.

Podobni izdelki
Na zalogi
29,00  brez DDV 29,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
26,00  brez DDV 26,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
26,00  brez DDV 26,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
29,00  brez DDV 29,00 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah