9/9

ALL ABOUT BAGUETTE

CENA NA ENOTO: 40,95  (brez DDV)
EAN:
IDENT/SKU: 2LIKNBAG
Na zalogi
43,00 
43,00  brez DDV
Najboljša knjiga o bagetah. Vključuje 15 edinstvenih receptov, od pariške bagete do aperitif ali orehove.
Kupi z enim klikom
dodaj na seznam želja
O izdelku

Izdelava popolnih baget ni preprosta. Njena sestava je preprosta, potrebujemo le štiri sestavine (voda, moka, sol, kvas ali droži), vendar je za njeno pripravo potrebno znanje, usposabljanje in izkušnje.

Jean-Marie Lanio in Jérémy Ballester sta po knjigi "Vse o rogljičku" ponovno skupaj napisala knjigo, tokrat posvečeno bagetom, ki so francoska kandidatka za Unescovo. Njen naslov je Vse o bageti.

Knjiga ponuja nekaj zanimivih dejstev o bageti, daje ključe za njeno pripravo in nasvete o temperaturi testa, sestavinah in orodjih ter o testu pain traditionnel po teži in obliki. Poleg tega vključuje 15 edinstvenih receptov, od tradicionalnega francoskega recepta do recepta za aperitif ali z orehi.

Avtorja sta strastna francoska peka, ki živita v Koreji in poučujeta na Kulinarični akademiji SPC.

  • Velikost: 23.5 x 28 cm
  • Jezik: angleščina
  • Avtorja: Jean-Marie Lanio & Jérémy Ballester
  • Vezava: trda, 160 strani
  • Izdaja: 2922
  • Teža: 0,8 kg
Podobni izdelki
Na zalogi
35,00  brez DDV 35,00 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
54,90  brez DDV 54,90 
dodaj na seznam želja
Na zalogi
69,00  brez DDV 69,00 
dodaj na seznam želja

Dobavljivo/ni na zalogi

56,57  brez DDV 56,57 
dodaj na seznam želja

SUPER POPUSTI

  • Velika izbira artiklov po znižanih cenah