Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
N°1
OKUS SLADOLEDA JE ČOKOLADA

Gelato recept

Sedaj lahko izpolniš želje svojih strank z blažjim čokoladnim okusom gelata z izbiro ene izmed belgijskih mlečnih čokolad. Preprosto kombiniraj ChocoBase z mlekom in izbrano čokolado.

Madagaskar ni samo največji afriški otok je tudi področje ene izmed najbolj aromatičnih čokolad z noto zrelega rdečega sadja. Čokolado lahko odlično kombiniramo s piškoti speculoos, muškatnim oreščkom, rdečim poprom, kardamomom, mandarinami, rabarbaro, grozdjem, Cointreau likerjem, medom, etiopsko-brazilsko kavo in Blue Mountain kavo.

Callebaut logo

  
Choco Grezzo al Latte

Origin Madagaskar
Temna čokolada z geografskim poreklom

   

SESTAVINE

1 vrečka   Callebaut ChocoBase
2,4 kg   voda (70-85°C)
800 g   Callebaut Origin temna čokolada Madagaskar
 

PRIPRAVA

  • Vse sestavine zmešaj skupaj s paličnim mešalcem, mešamo približno 2 minuti.
  • Za boljšo strukturo pustimo pripravljeno maso stati 30 minut v hladilniku pri 3-5°C.
  • Maso zlijemo v aparat za sladoled in zamrznemo po navodilih proizvajalca.
  • Okrasimo s krhlji mandarin, medom in lomljenimi ploščicami temne čokolade Madagaskar, ki smo jo potresli z kardamomom in drobljenim rdečim poprom
  • Narejen sladoled pustimo stati v šok komori nekaj minut, da se stabilizira.
    

Callebaut logo

 
Naloži si aplikacijo z recepti
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

  

Callebaut logo

Range-Gelato-1000px