Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
N°1
OKUS SLADOLEDA JE ČOKOLADA

Gelato recept

Sedaj lahko izpolniš želje svojih strank z blažjim čokoladnim okusom gelata z izbiro ene izmed belgijskih mlečnih čokolad. Preprosto kombiniraj ChocoBase z mlekom in izbrano čokolado.

Ekvador je področje ene najbolj redkih in cenjenih sort kakava, ki na žalost in zaradi nespametnosti ljudi izumira. Čokolada ima oster okus praženega kakava z bogato kremasto teksturo in globoko noto karamele s sadnim namigom. Izjemno dobro se prilega marelicam, pomarančam in ne preveč močni kavi. 

Callebaut logo

  
Choco Grezzo al Latte

Origin Arriba
Mlečna čokolada Arriba & marelice

   

SESTAVINE

1 vrečka   Callebaut ChocoBase al Latte
2 kg   polnomastno mleko (70-85°C)
800 g   Callebaut Origin mlečna čokolada Arriba
400 g   Sadni pire Ravifruit Marelica
 

PRIPRAVA

    

Callebaut logo

 
Naloži si aplikacijo z recepti
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

  

Callebaut logo

Range-Gelato-1000px