Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
N°1
OKUS SLADOLEDA JE ČOKOLADA

Gelato recept

Čokoladni sladoled iz prave belgijske čokolade s poreklom iz divje Afrike. Prav tak je naš sladoled, pripravljen iz poudarjeno temne in močne čokolade, ki smo jo predhodno zmleli za hitrejše topljenje. Zaključek daje dekoracija iz lomljene čokolade in posutek iz prave mlete čokolade, ki sladoledu daje povsem surov (grezzo) učinek.

Callebaut logo

  
Choco Grezzo

  CHOCO GREZZO  

   

SESTAVINE

1 vrečka   Callebaut ChocoBase
2,4 kg   voda (70-85°C)
1 vrečka    Callebaut Choco Grattato
 

PRIPRAVA

  • Vse sestavine zmešaj skupaj s paličnim mešalcem, mešamo približno 2 minuti.
  • Za boljšo strukturo pustimo pripravljeno maso stati 30 minut v hladilniku pri 3-5°C.
  • Maso zlijemo v aparat za sladoled in zamrznemo po navodilih proizvajalca.
  • Okrasimo z lomljenimi ploščicami temne Callebaut čokolade, ki smo jih z jekleno ščetko naredili rustikalne in potresemo s pravo temno mleto čokolado Callebaut Grattato.
  • Narejen sladoled pustimo stati v šok komori nekaj minut, da se stabilizira.
    

Callebaut logo

 
Naloži si aplikacijo z recepti
Il mio gelato app

Naloži si aplikacijo in ustvari čokoladni gelato kot ga pripravljajo veliki mojstri.Gelato čokolada je eden najbolj prodajanih sladoledov na svetu. Na "il mio Gelato app" najdeš številne recepte, trende in inspiracije za pripravo lastnega in ekskluzivnega čokoladnega recepta, ki sloni na najboljši belgijski čokolado Callebaut in proizvodih, ki smo jih razvili prav za mojstre  gelata ...

  

app apple

app google

  

Callebaut logo

Range-Gelato-1000px