Moja košarica
Košarica je prazna.

Tekstura čokolade in rdečega sadja

Pridružil se nam je eden najboljših španskih slaščičarjev

17-2-2016 17-04-36

    

Recept (video)

 
Sosa logo

Sosa Ingredients je vodilni ponudnik surovin za moderno kulinariko

>>> več

Kompozicija recepta

  1. Fleksibilni čokoladni ganaš z malinami
  2. Čokoladni kamni
  3. Trdni malinov kaviar
  4. Jagodna slaščičarska krema
  5. Čokoladni biskvit iz mikrovalovke
  6. Jagodni sorbet
  7. Stepen malinov gel.

    

Jordi Puigvert

Jordi Puigvert

Je danes eno najbolj prepoznavnih imen svetovnega slaščičarstva. Izjemen strokovnjak in poznavalec kulinarike. Zelo me veseli, da se je pridružil naši skupini kulinaričnih mojstrov, ki jih združuje Sosa. Njegovi recepti nam bodo stalno na voljo. Komaj čakam, da se v Barceloni ponovno srečamo. 

Je tudi avtor ene najbolj uspelih strokovnih knjig iz področja slaščičarstva, ki vam ne na www.gourmetshop.si tudi že na voljo. 

    

portada

Knjiga mojstra Jordi Puigverta - EVOLUTION

Knjiga vam je že na voljo, >>> podrobneje si jo poglejte

 

Kratek povzetek knjige Evolution tudi na Vimeo!