Moja košarica
Košarica je prazna.
    
14680544_1266573896741526_6717253114440629912_n


Tekoči tiramisu

Priprava

Piškot zdrobimo v kozarec. V pitcher, posodo za spenjanje mleka zlijemo sirup 1883 in prilijemo ristretto kavo, mleko ter belo čokolado Callebaut. Segrejemo ter zlijemo v kozarec za strežbo, okrasimo s stepeno smetano, drobljenimi piškoti ter kakavom v prahu. 

 

      

     

 1883 tiramisu-verre

Sirup 1883 Tiramisu

 Mlečna

Prava mlečna vroča čokolada Callebaut

     

Poglej si veliko receptov za pripravo vroče čokolada v različnih kombinacijah. Za vas jih je pripravil svetovni barista prvak, katerega knjiga o kavi je bila nagrajena kot najboljša knjiga o kavi. 

Na voljo so tudi brezplačni vzorci prave belgijske čokolade za vroče napitke!

>>>> Tukaj!