Moja košarica
Košarica je prazna.

Inaya™ Vroča čokolada

Čokoladni napitek iz izjemne Q-fermentirane temnečokolade, za ljubitelje močnih čokoladnih okusov.

Cacao Barry 250Avtorja:
Martin Diez, Chef slaščičar Barry Callebaut CHOCOLATE ACADEMY™ Center, Francija
Philippe Bertrand, Direktor Barry Callebaut CHOCOLATE ACADEMY™ Center, Francija

  chocolat_chaud_Inaya

Količina za 5 skodelic 16 cl.

   

 Q-fermentation

Sestavine   Priprava 
500 g   mleko 3,5%
  Mleko zavri.
 100 g   smetana 35%
  Prelij ga preko hladne smetane.
140 g   temna čokoladna kuvertura Cacao Barry Inaya™
  Prelij preko čokoladne kuverture, sladkorja in kakava, premešaj.
40 g    sladkor  
20 g   

kakav Cacao BarryExtra Brut

 
Ohladi in postavi v hladilnik za 12 ur, da se razvijejo popolni okusi in čokolada kristalizira. Ponudi pri 60°C.

Uporabili smo

Cacao Barry Inaya225

Cacao Barry Inaya™
Q-fermentirana mlečna čokoladna kuvertura

 

Cacao Barry Extra Brute225

Kakav Cacao Barry Extra Brut