Moja košarica
Košarica je prazna.

Uročil sem te
temna čokolada - pirino mleko - spirulina
(Avtor: Peter Hernou - Svetovni barista prvak Latte Art)

Callebaut logo150

   

N-12604-ocenImg2
Sestavine   Priprava 
230 ml   pirino mleko
  V posodo za spenjanje daj vse sestavine. Speni s pomočjo pare na 72°C. Postrezi.
 2 žlici (50 g)   Callebaut® Mleta temna čokolada za napitke
 
1 čajna žlička    spirulina
 
Na koncu potresi z mleto Callebaut® temno čokolado za dodatno dozo zdravih flavanolov.

Dobro je vedeti: spirulina sodi med super hrano. To je majhna modro-zelena alga, ki nam zagotavlja velik delež potrebnega vnosa beljakovin. Nekateri strokovni viri navajajo, da pomaga pri kontroli alergenov, ojača naš imunski sistem in še veliko več.

   

Uporabili smo

N-12580-ukenmain_ImgImage_225

Callebaut® Finest Belgian Hot Chocolate