Moja košarica
Košarica je prazna.

Sailing Off
Callebaut logo150Avtor: Peter Hernou - Barista svetovni prvak "Latte Art"

N-12595-ukenImg2
Sestavine   Priprava 
100 ml   dolga kava 
  Sveže pripravljen espresso zlij v kozarec.
 1 žlica   Callebaut® Mleta temna čokolada za napitke
  Zlij v posodo za spenjanje mleka (pitcher), dodaj mleto čokolado ter s paro speni do temperature 72°C.
Prilij 100 ml dvojne espresso kave in postrezi v kozarcu.
100 ml     Port  
po želji   

Stepena smetana
Pražena kakavova zrna Callebaut®

  Dodaj bogat zvitek stepene smetane (iSi steklenica) in potresi s praženimi kakavovimi zrni.

   

Uporabili smo

N-12580-ukenmain_ImgImage_225

Callebaut® Finest Belgian Hot Chocolate

Coffee_Italian_277g 225

BIO kava za espresso

Cacao Barry grue de cacao225

Pražena kakavova zrna

Mood_Cream_Profi_Whip_225

iSi steklenico za smetano