Moja košarica
Košarica je prazna.

Bed of Roses
Callebaut logo150Avtor: Peter Hernou - Barista svetovni prvak "Latte Art"

N-12598-ukenImg2
Sestavine   Priprava 
230 ml   mleko
  Posodo za spenjanje mleka (pitcher) napolni z vsemi sestavinami in jih nad paro segrej in speni na 72°C. Zlij v kozarec in zaključi s stepeno smetano.
 2 žlici (50 g)   Callebaut® Mleta temna čokolada za napitke
 
15 ml    sirup Maison Routin 1883 vrtnica
 
    smetana 35%   V isi steklenico pripravi stepeno smetano, kateri dodaš brizg sirupa 1883 vrtnica.
    sirup Maison Routin 1883 vrtnica
 
po želji   

Callebaut® čokoladni kodrčki
Callebaut® čokoladne Granite

  Okrasi s čokoladnimi kodrčki in kamenčki.

   

Uporabili smo

N-12580-ukenmain_ImgImage_225

Callebaut® Finest Belgian Hot Chocolate

7633147d_1883-syrups-rose-verre225

Sirup Maison Routin 1883

Dark Chocolate Bossom225

Pražena kakavova zrna

Mood_Cream_Profi_Whip_225

iSi steklenica za smetano