Moja košarica
Košarica je prazna.

    

Fuzzy Navel
Recept: revija Bartender Magazine, Foley Publishing Corporation)

   

Predstavljam našo različico klasičnega koktajla, ki je debitiral v osemdesetih letih. Primerno je, da ta različica prihaja iz revije Bartender, saj Wikipedija priznava, da je avtor recepta prav ustanovitelj Ray Foley.

Koktajl je sladek in ga lahko svojim gostom ponudite namesto sladice po obroku ali seveda v klasičnem baru. Uživajte.

     
Fuzzy_Navel
Fuzzy Navel

 

 45 ml   breskovo žganje
45ml
triple sec
700 ml    vložene breskve
  pomaranče (olupljene in narezane na četrtinke)
350ml    celih kock ledu

 

    

 

Priprava

   

Pri pripravi napitkov iz ledu v barskih blenderjih bodite pozorni, da v posodo prvo zlijete vse tekočine in na koncu trdne sestavine, v našem primeru sadje in led. Mešamo nekaj sekund in nato uživamo v naši kreaciji.

Za pripravo smo uporabili zmogljiv blender Hamilton Berach, legendarne znamke, saj praznuje 100 let prvega blenderja na trgu. V vseh teh letih je Hamilton Beach še vedno vodilna in prva znamka profesionalnih barskih blenderjev na trgu. 

   

Logo Hamilton Beach

HamiltonBeach_HBH450R