Moja košarica
Košarica je prazna.

SOUS VIDE THE ART OF PRECISION COOKING

Knjiga o tehniki kuhanja sous-vide s preko 100 recepti za ribe, meso, zelenjavo, sadje.
Cena:
24,99 €
Cena (brez DDV):
22,82 €
Proizvajalec:
SOUSVIDETOOLS.COM
ident:
2LIKN011
EAN:
9780992763800
Zaloga: trenutno ni na zalogi.

839P_2

The Art of Precision Cooking je knjiga, ki nam daje pogled v tehniko kuhanja v vakuumu (sous vide). Prikazuje tehnike priprave in dimljenja rib, mesa, zelenjave, sadja in tudi sladic. Je prva britanska knjiga s 100 recepti. Vsak od receptov je predvsem osredotočen za osnovno sestavino, ali je to meso, riba ali zelenjava in čase in temperaturo za doseg popolnega zaključka. Vsak recept vsebuje tudi predlog jedi in nasvet šefa. Na začetku knjige so opisani številne solnice, marinade, premazi in testa,ki se lahko uporabljajo pri receptih.Upamo, da bo knjiga pripomogla k vaši kreativnosti.

 

ISBN 978-0-9927638-0-0
Število strani: 206

Recept

Svinska trebuševina

Svinska trebuševina je kos mesa, ki pravilno pripravljen naredi na goste velik vtis. Meso lahko pripravite v naprej, ga hranite v hladilniku in pred postrežbo samo dokončate v vroči ponvi. Kuhinjo boste napolnili s čudovitim vonjem.

Meso moramo najprej pripraviti, da bo dalo od sebe vse svoje arome in dobili čudoviti teksturo. Meso bo tako okusno, da se boste vprašali, zakaj tega niste delali že prej. Preprosto sledite navodilom za pripravo.

Vodno kopel segrejemo na 62°C za čas kuhanja 72 ur ali 64°C za čas kuhanja 48 ur. 

Odstranite meso iz slonice in ga operite pod tekočo hladno vodo, da odstranite sol. Razrežite meso na porcijske kose, za sebe prihranite največji kos!

Meso zapakirajte v sous-vide vrečke in jih vakuumsko zaprite.

Vrečke potopite v sous-vide vodno kopel. Preverite, da so vrečke potopljene v kopeli.

Meso popecite na ponvi.


Moja košarica
V košarico ste dodali izdelek
Skupno število izdelkov:
Skupna cena: