Moja košarica
Košarica je prazna.
1
Čokoladna biblija; avtor Georg Bernardini je testiral več kot 4.000 čokolad in jih ocenil po njihovi kvaliteti, opisuje tudi druženje različnih pijač s čokolado.
Cena:
58,23 €
Cena (brez DDV):
53,18 €
Zaloga: na zalogi.
Več kot 100 odličnih in originalnih tehnik izdelave čokoladnih dekoracij (v angleškem jeziku.
Cena:
61,46 €
Cena (brez DDV):
56,13 €
Zaloga: trenutno ni na zalogi.
Zelo poučna knjiga o osnovnih principih dela s čokolade in ena osnovnih knjig na tem področju za vse, ki delajo ali si želijo delati s čokolado (v angleškem jeziku).
Cena:
63,01 €
Cena (brez DDV):
57,54 €
Zaloga: na zalogi.
Informacije o osnovnem znanju priprave ganašev za polnjenje pralinejev (v angleškem jeziku)
Cena:
64,11 €
Cena (brez DDV):
58,55 €
Zaloga: na zalogi.
Knjiga vam podaja zelo pomembna osnovna znanja iz podaljšanja roka trajanja pralinejev (v angleškem jeziku)
Cena:
66,18 €
Cena (brez DDV):
60,44 €
Zaloga: trenutno ni na zalogi.
Knjiga enega največjih mojstrov sladke umetnosti in pregled njegovega umetniškega dela izjemno uspešne kariere.
Cena:
74,00 €
Cena (brez DDV):
67,58 €
Zaloga: na zalogi.
Knjiga o čokoladi, nagrajena kot ena najboljših tovrstnih knjig, ki bi jo moral imeti vsakdo, ki se ukvarja s čokolado.
Cena:
99,00 €
Cena (brez DDV):
90,41 €
Zaloga: na zalogi.
Four in One, štirje v enem, štirje vrhunski panski chefi ob 20 letnico Chocolate Academy Centra v Barceloni predstavljajo svoje izjemno delo, posvwčwno sladicam, čokoladi, desertom in artistiki: Ramon Morató, Josep Maria Ribé, Raúl Bernal in Miquel Guarro. Knjiga, ki bi morala biti v zbirki vsakega chefa.
Cena:
99,00 €
Cena (brez DDV):
90,41 €
Zaloga: trenutno ni na zalogi.
1
Moja košarica
V košarico ste dodali izdelek
Skupno število izdelkov:
Skupna cena: