Moja košarica
Košarica je prazna.

Slaščičarski seminar Callebaut april 2015

Seminar o novih slaščičarskih trendih, kot jih predstavljam belgijski slaščičarski velemoster Marc Pauquet in je namenjen slaščičarjem in kuharjem v slaščičarnah, restavracijah, gostilnah in hotelih.

Termin seminarja: torek 14. april 2015

Cena seminarja: BREZPLAČNO!

N-7096-ukenImg2

Vsako leto se oblikujejo novi trendi priprave sladic, uveljavljajo se nove tehnologije, ki nam omogočajo boljšo učinkovitost pri delu, surovine ste stalno izboljšujejo in mi moramo držati korak z novim znanjem in potrebami strank. K nam prihaja eden najbolj prepoznavnih slaščičarskih mojstrov v Belgiji. Mojster Marc Pauquet je Ambasador čokolade in vodja Chocolate Academy centra, kar je nedvomno izjemna referenca za kvaliteto in visok nivo seminarja.

Odkrivali bomo Callebaut čokolado največjega gourmet proizvajalca čokolade na svetu in njeno uporabo v modernih sladicah.

Seminar je namenjen:

slaščičarjem in kuharjem, ki svojo sladice pripravljate s slaščičarnah, restavracijah in hotelih. Spoznali boste veliko novih receptov, ki vam bodo še kako dobrodošli za prihajajoče sezono. Osredotočili se bomo na torte, porcijske sladice, kozarce in druge oblike sladic, kar naj ostane presenečenje.

Seminar bo vodil eminentni slaščičarski mojster s svetovno veljavo 

Za naše seminarje že od nekdaj velja, da so izjemno obiskani, saj že 25 let zagovarjamo tezo, da se je potrebno pri svojem delu vedno primerjati z najboljšimi na svetu in ne najboljšimi v naši okolici. Zato se vedno potrudimo na naše seminarje povabite najboljše. Tokrat bo z nami izjemen mojster ...

Marc Pauquet

Vodja Chocolate Academy Centra Instambulu - Vodja Chocolate Academy EEMEA Barry Callebaut

  • Zaposlen: Barry Callebaut
  • Članstvo: Chocolate Academy Club
  • Predhodna zaposlitev: Divan, Swissôtel Bospor
  • Izobrazba: Ecole Ferrandi, Paris, Francija
  • Dosežki: 1993: sladica za posebno priložnost “Joyeuse Entrée” za kralja Belgije, Alberta II.
  • photo
    Več o mojstru

    Mesto izvajanja seminarja

    GIZ HO.RE.CA Center, Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, tel: 08 205 36 17, mail:info@horecacenter.si, splet:www.horecacenter.si

     

    main-logo

    Recepti, ki bodo prikazani na seminarju pod vodstvom mojstra Marca so vam že na voljo, kliknite!

    Poglejte si recepte

    Prijavnica za seminar

    Za seminar ni več prostih mest. Še se lahko prijavite za 15. april.