Moja košarica
Košarica je prazna.

05

   

Sladoled je ena izmed najbolj priljubljenih sladic. Poznate koga, ki ga ne obožuje? Danes se ga lahko izdela že z zelo enostavnimi pripomočki. Svojemu gostu privoščite domači sladoled iz odličnih lokalnih sestavin.

Se želite spoznati s pripravo domačega sladoleda?

GourmetShop v sodelovanju s KitchenAid akademijo pripravlja predstavitveni seminar o pripravi domačega sladoleda.

Prisrčno vabljeni na BREZPLAČNO predstavitev okusov domačega sladoleda!
Prijava je za udeležbo obvezna!

prijava2-200

   

Za ljubitelje naravnega sladoleda

Želite spoznati osnove izdelave sladoleda. Zakaj so pomembni sladkorji, beljakovine, maščobe? Kaj so dodatki (stabilizatorji) v sladoledu? Kako v nekaj minutah pripraviti domač sladoled?

Vse te osnove bomo spoznali na seminarju. uporabljali bomo izključno najboljše materiale, ki se jih da na trgu dobiti.

LOKACIJA

HORECA CENTER LJUBLJANA

Šmartinska cesta 106, Ljubljana

TIME

Sreda 5. junij 2017, od 17.00 do 19.00

Cena: BREZPLAČNO

V primeru veliko prijav si pridržujemo pravico izbire. V tem primeru bodo dodani novi termini, prav tako v Horeca Centru v Ljubljani.

   

linea_wave

Čokoladni sorbet,

Sur Del Lago 72% - Recept

 Untitled-3

Spoznajte okuse sadnih, kremnih in čokoladnih sladoledov. Pred vami je recept enega izmed predstavitvenih okusov, čokoladni sorbet Sur Del Lago 72%, vrhunske čokolade Domori.

Čokoladni sorbet pripravljamo po postopku, ki se 200 let ni spremenil. Izbiramo lahko med uporabo mleka ali vode. Najpomembnejša sestavina je kakav vrhunske kakovosti z intenzivno aromo.

Za kvaliteten sorbet potrebujemo kakovostna kakavova zrna, pražena, olupljena in gojena na refineriji.

Čokoladni sorbet Sur Del Lago 72%
Sladoled nedvomno najbolj prestižnega proizvajalca čokolade, katerega čokolade so priznane kot najboljše na trgu.

 Sestavine  Količina
 Voda  646 g
 Trsni sladkor Suma  200 g
 Sol  2 g
 Gumi rožičevca Sosa  2 g
 Čokolada Domori Sur Del Lago 72%  150 g
 Skupaj  1.000 g

 

button3

 

linea_wave

Učimo se od mojstra - Simon de Fea

Kaj se zgodi, ko obiščeš enega najboljših sladoledarjev na svetu, karizmatičnega Simona De Fea, najboljšega sladoledarja v Italiji za leto 2016 in enega izmed najboljših na svetu seveda. Vodi svojo izjemno sladoledarno Cremeria Capolinea v mesti Reggio Emilia.

Obisk takega mojstra je vedno nekaj posebnega in vznemirljivega. Občudovali in uživali smo v njegovih sladoledih. Pravzaprav na oko niso nič posebnega, pritegne nas šele njihov okus, saj so ti preprosto neverjetni. Uporablja izključno najboljše sestavine, pretežno lokalne. Poudariti je potrebno predvsem njegov koncept, k i predstavlja sladolede bodočnost in modernih okusov, manj maščobe, manj sladkorjev in povsem čistih okusov.

Nekaj posebnega so njegovi čokoladni sladoledi, v programu jih ima več deset povsem različnih. Seveda uporablja najboljšo čokolado, ki se jo sploh da dobiti. To je seveda Domori, čokolada superlativov, pripravljena iz najbolj redkih sort kakava popolnih okusov. Ne gre dvomiti, Domori je vsako leto nosilec prestižnih nagrad za najboljše čokolade na svetu. 

Med obiskom nam je Simeone razkril tudi skrivnost njegovega domačega sladoleda, ki ga najraje pripravlja svoji družini ob nedeljskih popoldnevih. 

sladoledar

    

 prijava2-200

 

Največji izbor aparatov za sladoled

 

NE PREZRI!
Tudi do 30% popusti za aparate za pripravo sladoleda!

Poglej >>>

 Popust 30%

Za prave ljubitelje sladoleda!
Pripravo odličnih domačih sladoled omogoča samo pravi kompresorski aparat z lastnim sistemom zamrzovanja, kot ga imajo pravi profesionalni aparati.

   
Nemox Chef 2200 je eden najbolj priljubljenih pravih aparatov za sladoled z vgrajenim kompresorjem za zamrzovanje. Omogoča pripravo do 1,2 litra sladoleda v manj kot 30 minutah. Omogoča prav tako kontinuirano pripravo več sladoledov eden za drugim.

 Popust 30%

Nemox Gelato Chef 2200 whiteVideo-Icon

   
Največji izbor aparatov za sladoled