Moja košarica
Košarica je prazna.

    

Na žalost število prijavljenih že presega število prostih mest in prijava ni več mogoča.

    

Poletne sladice z Marcom Pauquetom
Veliki slaščičarski mojster, ki je sladice pripravljal tudi za belgijskega kralja, danes pa je direktor prestižne "Chocolate Academy" vam bo predstavil svoje poletne ideje za sladice.

Termin seminarja: torek 24. maj 2016 - 10.00-14.00

Cena seminarja: ZA VAS SEVEDA BREZPLAČNO!

2016 04 CacaoCollective Invitations Marc LR-954

    

Poletje je vsekakor izziv za vsakega slaščičarja. Sladice morajo biti lahke, sadne, majhne in osvežilne, da ugajajo tudi v poletni vročini. Prepletajo se tudi z zanimivimi sladoledi. Mojster Marc Pauquet vam bo predstavil ideje, ki vas bodo presenetile. Odlični materiali in enostavnost priprave se bodo prepletali s presenetljivimi svežimi sestavinami, ki pa vim seveda še ne smemo odkriti.

Seminar je namenjen

Slaščičarjem in kuharjem v restavracijah, gostilnah in hotelih, ki želite svoje delo izpopolniti s pripravo modernih lahkih sladic in sladoledov.

Seminar bo vodil eminentni slaščičarski mojster s svetovno veljavo 

Za naše seminarje že od nekdaj velja, da so izjemno obiskani, saj že 25 let zagovarjamo tezo, da se je potrebno pri svojem delu vedno primerjati z najboljšimi na svetu in ne najboljšimi v naši okolici. Zato se vedno potrudimo na naše seminarje povabite najboljše. Tokrat bo z nami izjemen mojster ...

Marc Pauquet

Vodja Chocolate Academy Centra Instambulu - Vodja Chocolate Academy EEMEA Barry Callebaut

  • Zaposlen: Barry Callebaut, direktor Chocolate Academy v Istanbulu
  • Članstvo: Chocolate Academy Club
  • Predhodna zaposlitev: Divan, Swissôtel Bospor
  • Izobrazba: Ecole Ferrandi, Paris, Francija
  • Dosežki: 1993: sladica za posebno priložnost “Joyeuse Entrée” za kralja Belgije, Alberta II.
  • photo
    Več o mojstru

        

    Mesto izvajanja seminarja

    GIZ HO.RE.CA Center, Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, tel: 08 205 36 17, mail:info@horecacenter.si, splet:www.horecacenter.si

     

    main-logo

    Recepti za seminar so vam že no voljo. S klikom na spodnjo povezavo si jih poglejte!