Moja košarica
Košarica je prazna.
   
Il mio gelato al cioccolato logo
DEMO - 2.3.2018
il mio Gelato al cioccolato

Prvi pravi koncept priprave čokoladnega sladoleda iz prave belgijske čokolade
   

Poglej več

    
    

Program

Predstavitev povsem novega koncepta priprave vrhunskega čokoladnega sladoleda iz prave belgijske čokolade. 
Vsi sladoledarji vemo, da je priprava čokoladnega sladoleda med najtežjimi, ker čokolada vsebuje namreč veliko maščobe v obliki kakavovega masla in je povsem iz trdnih snovi. Zato je običajni čokoladni sladoled že v kratkem času trd, hladen in izgubi privlačnost. Poleg tega pa je večina čokoladnih sladoledov na trgu iz kakava in ne iz prave čokolade.

n kaj se zgodi, če se združijo najboljši italijanski mojstri sladoleda in proizvajalec čokolade z več kot 100 letno tradicijo. Nastane povsem nov koncept, ki vsakomur omogoča pripravo vrhunskega čokoladnega sladoleda iz prave čokolade v neštetih okusoiv in kombinacijah. 

In vse to boste doživeli v Horeca Centru v Ljubljani v potek 2. marca 2018 ob 10.00 uri. 

   

Postani mojster čokoladnega sladoleda!

VABIMO TE

NA BREZPLAČNO PREDSTAVITEV NOVEGA SLADOLEDNO ČOKOLADNEGA KONCEPTA IZ PRAVE BELGIJSKE ČOKOLADE IN Z RECEPTI NAJBOLJŠIH ITALIJANSKIH SLADOLEDARJEV.

Prijava je za udeležbo obvezna!

   

  Prijava2

 

    

Kraj izvajanja dogodka

LOKACIJA

HORECA CENTER LJUBLJANA

Šmartinska cesta 106, Ljubljana

TIME

Petek, 2. marec 2018

Trajanje od 10.00 do 14.00 uro, navodila prijavljenim sledijo. 

 Cena: BREZPLAČNO

     

  Prijava2

 

V primeru veliko prijav si pridržujemo pravico do izbire. 

17-14230 CAL ChocoGelateria VouwPoster EN v03_HR-1