Moja košarica
Košarica je prazna.
<![CDATA[So Good Archive Feed]]> Here comes creativity at its bubbliest. Discover So Good #16, << Test Name >>!
Vabljen si, da učivaš v veliki predstavi chefov
490293fe-7569-43d1-ac0d-3f2a85b06e61
view our teaser: https://vimeo.com/173442649
Ovitek: Mehurčki z eksotičnim sadjem. Avtor: Dinara Kasko
 
Naroči »
Vrhunsko slaščičarstvo "Haute patisserie"  ponovno slavi kreativnost, ki so jo s seboj prinesli veliki chefi in jo objavljamo v #16 izdaji revije So Good. Vabimo te, da uživač v genialnosti, drznosti in spretnosti te velike zasedbe chefov, ki nenehno obnavljajo ideje, oblike in tehnike, povezane s sladko kuhinjo in s tem s svojimi predlogi določajo prihajajoče trende. 
 
1ba6cb3e-7238-45d8-a700-506189700b4c

 
Dinara Kasko
Od predanih mojstrov do drugih drznih osebnosti, ki skrbijo za naše kratke strastne izkušnje in vrednote in si zaslužijo našo pozornost. Pridi na našo ladjo in uživaj v potovanju, ki odpira perspektive, oblike in tehnike, ki bodo nedvomno spodbudili vašo kreativnost.
Frank Haasnoot
V tej številki imamo nagrajene chefe kot so Frank Haasnoot, Emmanuele Forcone in Michel Willaume, skupaj z drugimi slavnimi osebnostmi, ki poudarjajo kako podrobnosti oblike ali tehnike označujejo pot odličnosti in inovativnosti. 
Francisco Migoya
To je v njihovem DNK, poleg strasti imajo odgovor na vsako vprašanje, kako odkrivati tehnike in iskati nove načine prilagajanja tradicionalnega slaščičarstva zahtevam sedanjosti. To je v primeru mojstrov kor sta Francisco Migoya in Jordi Guillem. Obstaja pa tudi prizadevanje, da se obrti  doda znanstveno perspektivo, kot to počne znanstvenik  Pere Castells, skupaj z Enricom Roviro, Ramon Moratóm, Josep Mario Ribérom inRubénsom Álvarezom.
Jean Paul Hévin
Yoav Deckelbaum
Gabriele Riva
Raúl Bernal

Eleganca, modernizem, zabava, nalezljiva strast, obujanje lokalnih sestavin, templji čokolade, in čaščenje slaščičarstva ... bi vse to izpustili ?

Pridruži se mojstrom kos so: Andoni Luis Aduriz, Nick Muncy, Jean Paul Hévin, Raúl Bernal, Jean-François Deguignet, Lilian Bonnefoi, Naoki Fujiwara, Laurent Jeannin, Jordi Guillem, Joel Lindqvist, Antonio Bachour, Gabriele Riva, John Kraus, Cécile Farkas, Julia Soria, Yoshinari Otsuka, Yoav Deckelbaum and Yehiye Qadari.
 


Več kot 70 kreacij
25 chefov 14 različnih nacionalnosti
Strani: 304
Naroči sedaj »
1ba6cb3e-7238-45d8-a700-506189700b4c